GNTM 5: Δεν χάρηκε καθόλου με τις επιστροφές - Η Αλεξία έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε...

Δύο παλιές παίκτριες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Δεν χάρηκε καθόλου με τις επιστροφές - Η Αλεξία έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε...

Ο καιρός για τα κορίτσια, που βλέπουμε να διαγωνίζονται στο GNTM 5, στο Star περνάει με μεγάλη ταχύτητα και στο σημείο, που έχουμε φτάσει βλέπουμε τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται με τον τελικό να πλησιάζει.

Θα έλεγε κανείς, πως στην 7άδα, που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 έχουν απομείνει οι πιο δυνατές παίκτριες, όμως η παραγωγή είχε άλλη άποψη.

Οι αντιδράσεις των κοριτσιών για την επιστροφή 2 κοριτσιών στο GNTM 5

Με τη σοκαριστική ανακοίνωση του Μπίρμπα έγινε γνωστό, πως έχουμε επιστροφές στο παιχνίδι με παλιά κορίτσια να φωτογραφίζονται για μία δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό.

Μετά από δίκαιη αξιολόγηση στο πλατό μπήκαν ξαφνικά η Ραφαέλα και η Κάτια, με τα κορίτσια να χαίρονται πολύ, εκτός από την Μικαέλα και την Αλεξία.

GNTM 5 - Επιστροφές

Η τριάδα του μεγάλου τελικού

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 πλησιάζει (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη της νικήτριας έχει ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ ποια μοντέλα έχουν παραμείνει). Οι παίκτριες λοιπόν βρίσκονται μια ανάσα πριν πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και είναι πιο αποφασισμένες από ποτέ, μιας και στις εναπομείναντες λείπουν και φαβορί, ενώ βρίσκονται και outsiders.

Βέβαια, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν το ριάλιτι μόδας του STAR αναμένεται να συνεχίσει για 6η χρόνια μιας και η Βίκυ Καγιά έχει ήδη αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει μια παύση στην καριέρα της, καθώς η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχε δηλώσει).

Από την άλλη, ακόμα ένας κριτής εξομολογήθηκε στην κάμερα πως θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί το GNTM σαν πρότζεκτ και του χρόνου, αλλά χωρίς αυτόν.

Ο λόγος για τον Τάσο Σοφρωνίου, για τον οποίο μάλιστα πράγματι επιβεβαίωσε και η Super Κατερίνα πως δεν θα βρίσκεται στον 6ο κύκλο, την θέση του οποίου πιθανότατα να πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα και πάμε για το live τέλος Δεκεμβρίου περίπου. Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, ήταν σαν ταινία. Το GNTM για μένα που το έκανε πολύ νωρίς, συναισθηματικά δεν ξέρω εάν θα είναι με μένα, δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Επειδή πραγματικά ήθελα πολύ να το κάνω αλλά λογιστικά με έβγαλε από την νόρμα μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να φύγω να ξανάρθω γιατί έχω κάποια συμβόλαια που πρέπει να είμαι στο Παρίσι. Δεν στεναχωρήθηκε από τα αρνητικά σχόλια αλλά εκνευρίστηκα με την ανευθυνότητα κάποιων», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA.

Αναφορικά με την τελική τριάδα, ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψε: «Με αντιπροσωπεύουν πολύ τα κορίτσια του τελικού. Είναι μία τριάδα που την είχα στην πεντάδα».