Asia Express: Από τότε που έκρυβε την εγκυμοσύνη της - Η έκπληξη της Συνατσάκη στον Fipster

Τα δάκρυα του Φίλιππου όταν την είδε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Asia Express: Από τότε που έκρυβε την εγκυμοσύνη της - Η έκπληξη της Συνατσάκη στον Fipster

Ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/12 για το Asia express στο Star, καθώς ο μεγάλος τελικός μετά από 3 μήνες περιπέτειας έφτασε.

Η παραγωγή λοιπόν, φρόντισε να αφήσει αξέχαστη την τελευταία αυτή ημέρα στους εναπομείναντες παίκτες και έτσι εκεί, που είχαν φιλοξενηθεί σε ένα πλωτό νησί, από του πουθενά τους δόθηκε ένα κινητό με κλήση από την Ελλάδα (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νικητές).

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν, έμελλε να μιλήσει με τον Fipster, καθώς είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και αυτό φάνηκε από τη συγκίνηση και των δύο με το που κοιτάχτηκαν. Να σημειώσουμε εδώ, πως η Μαίρη, που τώρα έχει γεννήσει (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) τότε ήταν έγκυος, αλλά δεν είχε προβεί στην ανακοίνωση.

Η έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη στον Fipster

«Θέλω να προλάβω να σου πω ότι η καλή μας φίλη Κατρίνα και καλή μας φίλη Ντορέττα σου στέλνουν πάρα πολλές ευχές για επιτυχία και αγάπη. Και εγώ ολόκληρη σου στέλνω όλα αυτά και σε αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να γυρίσεις», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η έκπληξη της Βαλαβάνη στο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος είδε - έστω και έτσι - μπροστά του μετά από τόσο καιρό τη Βαλαβάνη, ωστόσο η αντίδραση του ήταν περίεργη με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός. Αν λάβουμε υπόψιν, πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με τη βιντεοκλήση.

Τα ερωτικά σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί ''Αγάπη μου'' και ''Άνθρωπο μου'' και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ρασέλ για το αν ήταν μαζί τον Μάϊο).

Asia express - Βαλαβάνη