Asia Express: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές - Φεύγουν με 50.00 ευρώ για Ελλάδα

Χαμός με τις αντιδράσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Asia Express: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές - Φεύγουν με 50.00 ευρώ για Ελλάδα

Πέρασαν 3 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που είδαμε το πρώτο επεισόδιο στο Asia Express στο Star με πολλούς γνωστούς και μη παίκτες να βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης.

Στον τελικό της Κυριακής 11/12 αναμετρήθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το ζευγάρι του τον Fipster (δείτε εδώ την έκπληξη που του έκανε η Μαίρη Συνατσάκη) έναντι του Χρήστου Ζώτου και του Παύλου Γαλακτερού.

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express

Και ενώ είδαμε τους 4 άντρες να τα δίνουν όλα, εμείς από το Youweekly.gr εδώ και πολλές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει, πως οι φιναλίστ του παιχνιδιού, που γυρίστηκε στην Ασία είναι ο Βασάλος με τον Φίλιππο κερδίζοντας 50.000 ευρώ plus τα 10 χιλιάρικα, που είχαν βγάλει σε άλλα επεισόδια.

Asia Express - Νικητές

Ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η έκπληξη της Βαλαβάνη στο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος είδε - έστω και έτσι - μπροστά του μετά από τόσο καιρό τη Βαλαβάνη, ωστόσο η αντίδραση του ήταν περίεργη με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός. Αν λάβουμε υπόψιν, πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με τη βιντεοκλήση.

Τα ερωτικά σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί ''Αγάπη μου'' και ''Άνθρωπο μου'' και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ρασέλ για το αν ήταν μαζί τον Μάϊο).

Asia express - Βαλαβάνη