GNTM 5 highlights 19/12: Η πιο δύσκολη φωτογράφιση και η αποχώρηση μια ανάσα πριν τον τελικό!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
GNTM 5 highlights 19/12: Η πιο δύσκολη φωτογράφιση και η αποχώρηση μια ανάσα πριν τον τελικό!

Ο κακός "χαμός" έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 19/12 επεισόδιο του GNTM 5, στο τέλος του οποίου είδαμε να αποχωρεί κι ένα ακόμη κορίτσι μετά την προηγούμενη αποχώρηση της Μιχαέλας, που μίλησε στο Breakfast@Star (δείτε εδώ τις πρώτες τις δηλώσεις), με τον κλοιό να στευνεύει για τις παίκτριες, που πλησιάζουν προς την πόρτα του τελικού (δείτε εδώ πότε είναι).

Τα 19/12 highlights του GNTM

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23/12 ωστόσο χθες 19/12 είδαμε ακόμα ένα μοντέλο, η Μιχαέλα, να αποχωρεί μια ανάσα πριν φτάσει στην πηγή (δείτε εδώ κι ένα απόσπασμα).

Όπως είναι αναμενόμενο, η κόρη της, Μάρα, που βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι και θεωρείται επίσης ένα από τα μεγάλα φαβορί, στεναχωρήθηκε αρκετά που αποχωρίστηκε την μητέρα της, ωστόσο νιώθει πολύ περήφανη για την πορεία της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Παρόλα αυτά, το βράδυ που πέρασε ήταν δύσκολο και όπως αποκάλυψε στο αποψινό 19/12 επεισόδιο, ζήτησε να κοιμηθεί μαζί με τις φίλες της, για να μην είναι μόνη, μιας και όπως παραδέχτηκε είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει αρκετή υποστήριξη για να το ξεπεράσει.

undefined

Τα κλάματα και η συγκίνηση στην βίλα του GNTM

Το επόμενο πρωί, μάλιστα, που ξημέρωσε, μια όμορφη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος και η Μαίρη μπήκαν στο σπίτι κρατώντας στα χέρια τους πολλές και τεράστιες κούτες και όλες αμέσως κατάλαβαν πως ήρθε η ώρα να στολίσουν το σπίτι τους!

Αφού λοιπόν μπήκαν σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο, έκατσαν όλοι κάτω και δήλωναν τι θέλουν να τους φέρει το νέο έτος.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε αρκετά συγκινητική, με την Αλεξία και την Μαρίτα να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς από την μία χαίρονται που περνούν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του GNTM, ωστόσο δεν παύουν να είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους έχουν να δουν από το καλοκαίρι!

Η Αλεξία, μάλιστα, τόνισε σε όλες της κοπέλες, να μην ξεχνούν ποτέ ότι τα δικά τους πρόσωπα πάντα θα τις αγαπούν, όσο μακριά κι αν βρίσκονται!

Η δοκιμασία του GNTM 5 & η παίκτρια που πήρε το disadvantage από την Μαρίτα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM 5. Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας και το κόνσεπτ, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης.

Όσον αφορά το disadvantage, κλήθηκε να διαλέξει μια παίκτρια η οποία θα είχε μόλις 4 λεπτά και αυτή ήταν η Κότυ!

Άνω κάτω στο σετ εξαιτίας της Κότυ

Όλες φυσικά οι παίκτριες αγχώθηκαν πάρα πολύ, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, ωστόσο όταν ήρθε η σειρά της Κότυ είδαμε να συμβαίνουν τα πάντα κάτω! Συγκεκριμένα, η ίδια δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα 4 λεπτά τόσο καλά για αυτό και δεν πρόλαβε να φορέσει στο 2ο μέρος τις μπότες της, με αποτέλεσμα να βγει έξω και να ποζάρει ξυπόλητη, κρατώντας τα παπούτσια της στους ώμους τους.

Ωστόσο, η Βικτώρια και η Μαρίτα ήταν φανερά αντίθετες με αυτό που έκανε, τονίζοντας πως βγαίνει εκτός concept και κανονικά έπρεπε να ακυρωθεί η λήψη της. Όταν μάλιστα τελείωσε το σετ της, πήγε στα κορίτσια και όταν αντιλήφθηκε ότι συζητάνε για εκείνη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και τους είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με ότι κι αν λένε, αρκεί να το λένε μπροστά της.

undefined

Το twitter έστησε στον τοίχο την Βικτώρια

Έβαλε τα κλάματα η Μύρια στο σετ

Συγκεκριμένα, το κόνσεπτ, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι 6 φιναλίστ, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης (δείτε εδώ σε ποια έδωσε το disadvantage).

Μια από τις παίκτριες που δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ήταν η Μύρια, η οποία όπως είδαμε δεν κατάφερε να κουμπώσει το φόρεμά της και φωτογραφήθηκε με ανοιχτό το φερμουάρ, κάτι που φυσικά την άγχωσε πολύ και την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Παρόλα αυτά, η Μύρια επιβεβαίωσε πόσο επαγγελματίας είναι για αυτό και δεν τα παράτησε και συνέχισε να ποζάρει με αποτέλεσμα να βγάλει την λήψη.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5 και η ανακοίνωση που τρέλανε τις 5 φιναλίστ

Στο τέλος του επεισοδίου, λοιπόν, τα κορίτσια πήγαν στο πλατό προκειμένου να δουν πώς τα πήγαν αλλά και ποια παίκτρια θα αποχωρούσε. Την καλύτερη φωτογραφία την πήρε η Βικτώρια, ενώ τις 2 χειρότερες τις είχαν η Κότυ και η Μύρια. Τελικά, αυτή που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό ήταν η Μύρια.

Αφού έκλαψαν και την αποχαιρέτησαν και αφού μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη βίλα, τα κορίτσια είδαν ξαφνικά έναν φάκελο στον καναπέ. Όταν μάλιστα τον άνοιξαν και διάβασαν το περιεχόμενό τους, αμέσως ούρλιαξαν!

Όπως τους ανακοινώθηκε λοιπόν, σε λίγες ώρες θα ταξίδευαν στην Ρώμη, κάτι που τις χαροποίησε όλες πολύ!