MasterChef: Δίνουν χρηματικό έπαθλο σε κάθε δοκιμασία - Τι αποφάσισε η παραγωγή για τον μαγειρικό διαγωνισμό

Πολλές οι αλλαγές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Δίνουν χρηματικό έπαθλο σε κάθε δοκιμασία - Τι αποφάσισε η παραγωγή για τον μαγειρικό διαγωνισμό

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ του 7ου κύκλου του MasterChef (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια) και έκτοτε επικρατεί μία "αναμπουμπούλα" σχετικά με όσα θα δούμε αυτή τη χρονιά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι τρεις κριτές έδωσαν, λοιπόν, μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 21/12 και αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν. Πιο σοκαριστικό από όλα είναι το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν επιστροφές, ενώ θα υπάρχει και έπαθλο σε κάθε παιχνίδι, το οποίο θα είναι χρηματικό.

Σοκαριστικές οι αλλαγές στο φετινό MasterChef

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο. Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών», αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επισήμανε: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην» (δείτε εδώ το δώρο που έκανε η παραγωγή στο 3 μηνών γιο του).

Και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε στο τέλος: «Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή».