Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor All Star - Ζήτησε και έκλεισε με 10.000 την εβδομάδα

Και προφανώς δεν είναι αυτός που φαντάζεστε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor All Star - Ζήτησε και έκλεισε με 10.000 την εβδομάδα

Αυτός ο κύκλος του Survivor δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, που θέλει συνέχεια να εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό, αποφάσισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο όχι απλά τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από την Καραϊβική, αλλά και εκείνους που με τη συμπεριφορά τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθούν φυσικά και ζευγάρια που μάλιστα έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά των οποίων η αγάπη έχει δοκιμαστεί πολλάκις.

Ο Ατζούν φέτος μπορεί να είναι αμείλικτος όσον αφορά τους κανόνες στο Survivor All Star, οι οποίοι θα είναι πολύ αυστηροί, αλλά, όπως μαθαίνουμε εδώ στο Youweekly.gr, όσον αφορά τα χρηματικά ποσά και τις αμοιβές των παικτών εκεί που τον... συνέφερε τα έκανε τα στραβά τα μάτια!

Είναι πολλά τα λεφτά στο Survivor All Star

Για αρχή η πρόταση της παραγωγής σε όλους ήταν η ίδια: 5.000 ευρώ την εβδομάδα! It's a deal. Κάποιοι το δέχτηκαν, κάποιοι πάλι όχι (βλέπε Τριαντάφυλλο). Κάποιοι που... ξέρουν περισσότερα, το δέχτηκαν αλλά ζήτησαν αντάλλαγμα (δες εδώ τι συμφωνία έκλεισε ο Αλέξης Παππάς). Γενικά, το ποσό παρέμεινε το ίδιο για όλους, απλά προσαρμόστηκαν τα μικρά γράμματα στο συμβόλαιο του καθενός. Έτσι πιστεύαμε μέχρι πριν λίγο δηλαδή!

Όπως γνωρίζετε το Youweekly.gr έχει πολύ έγκυρες πηγές για το Survivor και φέτος έχουμε αρχίσει και τις αξιοποιούμε στο έπακρο από πολύ νωρίς!

Διαβάστε επίσης: Σα να πιάνουν αθλητή να παίρνει ντόπα - Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star με τον Σάκη Κατσούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες λοιπόν υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο που έχει κλείσει για τον Άγιο Δομίνικο φέτος με την αμοιβή των 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα! 5.000 δηλαδή παραπάνω από τους άλλους! Για να σας προλάβουμε, όχι δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ο Ντάνος δεν θα πάει, ας τελειώνουμε πια με αυτό το θέμα, κούρασε. Άλλος είναι... και μόνο εμείς ξέρουμε το όνομα!

Ο λόγος φυσικά για τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος ως νικητής του περσινού Survivor (δείτε εδώ πόσα έβγαλε πέρυσι από το παιχνίδι) απαίτησε και κέρδισε τα 10.000 ευρώ! Ενδιαφέρον... Να σημειωθεί, παρακαλώ, πως ο Στάθης κατάφερε να κατοχυρώσει τα 10.000 ευρώ αλλά όχι την ρήτρα τηλεθέασης...