H πρώτη κοινή φωτογραφία Ευρυδίκης Βαλαβάνη & Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο πριν το Survivor All Star

Πόζαραν στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H πρώτη κοινή φωτογραφία Ευρυδίκης Βαλαβάνη & Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο πριν το Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι δυο από τα 26 πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor All Star. Όλοι οι παίκτες σήμερα αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ λίγη ώρα αργότερα ο ΣΚΑΙ έβγαλε ανακοίνωση με τα βιογραφικά τους.

Μέχρι λοιπόν οι παίκτες να παραδώσουν τα κινητά τους στην παραγωγή συνεχίζουν να κάνουν διάφορες αναρτήσεις στα προφίλ τους στα social media και έτσι είδαμε και την πρώτη κοινή φωτογραφία του πρώην (;) ζεύγους.

Η κοινή φωτογραφία Βαλαβάνη - Βασάλου λίγο πριν το Survivor All Star

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Μυστήριο εδώ και πολλούς μήνες παραμένει αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι. Από πλευρά τους κρατούν σιγή ιχθύος, ενώ έχει κυκλοφορήσει και η είδηση πως η δημοσιογράφος έχει βρει νέο σύντροφο - δείτε τον εδώ.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα διέρρευσε και μια φωτογραφία με τον Βασάλο και πρώην παίκτρια του GNTM. Ναι σωστά διαβάσατε! Οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν τον παίκτη του Survivor να έκανε διακοπές στο Βόλο μαζί και διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Όπως και να έχει, μέσα στο παιχνίδι σίγουρα θα μάθουμε τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Μπορεί ο φημολογούμενος χωρισμός τους να είναι ένα κόλπο του Ατζούν για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και η Ευρυδίκη έχει πετάξει πολλές σπόντες για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες τους για να πετάξουν προς το εξωτικό νησί όπου θα ξεκινήσει η πείνα και οι κακουχίες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος πόζαραν μαζί και με άλλους γεμάτοι χαμόγελα.

Βέβαια, δεν ήταν μόνοι, αφού στο αεροδρόμιο βρέθηκε ένας φίλος τους για να τους αποχαιρετήσει, καθώς έχουν κοινούς φίλους!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφία