Survivor All Star: Ο άνδρας που έχει έρθει κοντά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Και όχι δεν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ο άνδρας που έχει έρθει κοντά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Χαμός πρόκειται να σημειωθεί στο φετινό Survivor. Όλοι οι All Star παίκτες έχουν μπει στο παιχνίδι με σοβαρό ύφος και σκοπό τους τη νίκη. Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε (δείτε το εδώ) και οι 26 είναι καλά ντυμένοι και κοστούμια και φορέματα, ενώ έκαναν πάρτι αφού περπάτησαν σε κόκκινο χαλί.

Λίγο πριν πέσουν στο στίβο μάχη για το πρώτο αγώνισμα επάθλου (δείτε ποιο θα είναι το έπαθλο), ο Ατζούν θέλει να περάσουν καλά, αφού οι συνθήκες που θα ζουν στις παραλίες θα είναι πάρα πολύ άσχημες.

Στα πρώτα πλάνα, είδαμε λοιπόν, τον Στέλιο Χανταμπάκη να προσελκύει ορισμένα άτομα, αλλά και δυο άτομα να δημιουργούν ένταση με το "καλησπέρα".

Με ποιον άνδρα έρχεται κοντά η Βαλαβάνη στο Survivor All Star

Από την άλλη είδαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μακριά ωστόσο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είναι συνεχώς με τον κολλητό του φίλο, Ηλία Γκότση.

Το γεγονός πως το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά και ούτε διαψεύσει το χωρισμό του φέρνει πολλά ερωτηματικά για το τι θα συμβεί μέσα στο παιχνίδι. Αν δηλαδή τους δούμε να κράζουν ο ένας τον άλλον ή έρθουν κοντά, αφού όπως έχει γραφτεί η Ευρυδίκη είναι σε νέα σχέση (δείτε με ποιον), ενώ ο Κωνσταντίνος απαθανατίστηκε με πρώην παίκτρια του GNTM.

Μάλιστα, σε δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είδαμε πως η δημοσιογράφος θέλει να είναι ομάδα μαζί του, ενώ εκείνος... όχι. Το σίγουρα όμως είναι πως ζευγάρια στις ίδιες ομάδες δεν θα δούμε!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όμως από την έναρξη του Survivor All Star θα έρθει πολύ κοντά με έναν συγκεκριμένο άνδρα, κάτι που φάνηκε και στα πρώτα πλάνα του trailer.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα δημιουργήσουν κάποια κλίκα ή θα είναι σε αντίπαλες ομάδες και δεν θα τους ξαναδούμε πλάι πλάι.