Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι συνέβη

Στα καλά καθούμενα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός επικρατεί στο σημερινό (16/1) επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς από την αρχή οι παίκτες άρχισαν να διαφωνούν με τον τρόπο που η κόκκινη ομάδα ψηφίζει και βγάζει στον τάκο τους διαγωνιζόμενους. Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την αρχή με τον έντονο χαρακτήρα του, και σε αυτόν απάντησε έπειτα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την ώρα, όμως, που συζητούσαν όλα μπροστά στον Γιώργο Λιανό, η Ασημίνα ξαφνικά έβαλε τα κλάματα, με τον παρουσιαστή να απορεί αν φταίνε τα λόγια του πρώην μισθοφόρου, ο οποίος την "έπιασε" στο στόμα του κατηγορώντας την για τις ελάχιστες, σύμφωνα με εκείνον, νίκες που έχει φέρει.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα στο Survivor All Star

Τότε εκείνη εξήγησε πως δεν επηρεάζεται τόσο εύκολα από τα λόγια των ανθρώπων που δεν είναι στην κανονική της ζωή έξω από το παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν ερεθίσματα που την κάνουν να "λυγίζει" με αυτό τον τρόπο μπροστά σε όλους.

«Φορτίστηκα, Γιώργο, συγγνώμη. δεν έχει να κάνει με τον Τάκη. Όποιους ανθρώπους δεν τους έχω στη ζωή μου δεν με επηρεάζουν όσα θα πούνε, αλλά όσο να' ναι κάποια ερεθίσματα σε επηρεάζουν εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά, με εκείνον να της λέει πως πρέπει να συνέλθει και να βρει τον εαυτό της για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον στίβο μάχης κα να βοηθήσει την ομάδα της να ανατρέψει τα δεδομένα.