My Style Rocks: Η σημερινή νικήτρια του ριάλιτι - Τα σχόλια για το ντύσιμο της

Αναμενόμενο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η σημερινή νικήτρια του ριάλιτι - Τα σχόλια για το ντύσιμο της

Το My Style Rocks, ολοκληρώθηκε για σήμερα (17/1) Τρίτη και αναμένεται να δούμε πολλά και ανατρεπτικά στο αυριανό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος του επεισοδίου. Σήμερα είδαμε την παρουσιάστρια να κερδίζει τις εντυπώσεις με το καλοσώρισμα της (δείτε το εδώ), αλλά και τα ρούχα που διάλεξαν οι διαγωνιζόμενες ήταν αξιοζήλευτα.

Μπορεί η πρώτη ημέρα να μην πήγε καθόλου καλά και συγκεκριμένα... τραγικά, αφού σημείωσε μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο, στον ΣΚΑΙ προσπαθούν να δώσουν... "ψωμί στο λαό" με ίντριγκα και τσακωμούς. Άλλωστε από την πρεμιέρα κιόλας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είπε άσχημα σε διαγωνιζόμενη.

Στο παιχνίδι αυτό της τηλεθέασης φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά και ο Δημήτρης Σκουλός!

Είδαμε την εμφάνιση της Emilia Vodos, που «ταξίδευε από το εξωτερικο και στην συνέχεια είχε ραντεβού με την παραγωγή του My Style Rocks για γυρίσματα», μια εμφάνιση, καλύτερη από την χθεσινή μαυροφορεμένη της εμφάνιση, αλλά ο Δημήτρης Σκουλός είχε άλλη άποψη για αυτό.

Από την αρχή, η διαγωνιζόμενη έκανε "χαμό" με τα παπούτσια της, που «δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα και ότι είναι πανάκριβα» δήλωση που την έκανε περίγερο στην Ηλιάνα Παπαγεωργόυ και σε μερικές διαγωνιζόμενες. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα παπούτσια κοστίζουν 749 ευρώ, σύμφωνα με χρήστη του twitter.

Ο διάσημος φωτογράφος, βέβαια είπε ότι όλα ήταν λάθος και οτι μπορεί να δείχνει πανέμορφη, δεν έχοτυν όμως συνοχή τα ρούχα της. Η διαγωνιζόμενη στην συνέχεια ξεκίνησε ένα μονόλογο και δεν άφησε κανέναν να μιλήσει.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «Σταμάτα καλέ, α μιλησει και κανείς άλλος, μην διακόπτεις κάποιον όταν μιλάει».

Ποιά ήταν αυτή που πήρε την πρωτιά για σήμερα;

Η σημερινή νικήτρια του My Style Rocks

Ο λόγος για την.... Σελένη!

Η Σελένη, η 34χρονη ηθοποιός-performer μένει στην Αθήνα, έχει εκδώσει δύο βιβλία – ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή - και είναι μέλος ενός θιάσου που ετοιμάζει παράσταση με έντονο κοινωνικό μήνυμα για την έμφυλη βία. Έρχεται στο My Style Rocks για να δείξει ένα νέο πρότυπο μόδας, ένα καινούριο τύπο ντυσίματος, εικαστικό και θεατρικό.

Πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν στυλ αλλά είναι φυλακισμένες στα πρότυπα. Δεν της αρέσει να βλέπει όμορφες γυναίκες να αντιγράφουν τα μοντέλα του Instagram. Δεν είναι αυτοσκοπός της να ψωνίζει ακριβά ρούχα αλλά αν κάτι της αρέσει μπορεί να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για να το αποκτήσει.

Σήμερα διάλεξε πράσινες φιτρί και κόκκινες αποχρώσεις, με θέμα «Εθελοντική προσφορά» κάτι που άρεσε αρκετά στους κριτές, παραπάνω από την Όλγα που την ξεπέρασε για λίγες μόνο μονάδες.

Συγκεκριμένα, η Σελένη συπλήρωσε 13,1 με αμέσως επόμενη την Όλγα που είχε 12,6 και τελευταία του πίνακα ήταν για ακόμη μια φορά η Τζορτζίνα με 4,4 βαθμούς.