Survivor All Star: Μετά την Δαλάκα εκτός και ο... - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αποδεκατίζεται η ομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Μετά την Δαλάκα εκτός και ο... - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 17/1 και αφού οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος τα παιχνίδια της Καραϊβικής, με τους Κόκκινους να κερδίζουν τα τοστάκια τους, βρέθηκαν στον πραγματικό στίβο μάχης, όπου θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μπορέσουν να κατακτήσουν την τρίτη ασυλία και να προστατεύσουν την ομάδα τους.

Η κατάσταση, όμως, είναι πολύ δύσκολη διότι όλοι είναι πολύ κουρασμένοι, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει πως πήγε να λιποθυμήσει το πρωί που ξύπνησε λόγω της έλλειψης φαγητού, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως η Κατερίνα Δαλάκα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, δεν θα αγωνιστεί σήμερα, διότι δεν είναι γνωστή ακόμα η κατάσταση της υγείας της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Πέρα από την Κατερίνα Δαλάκα μένουν εκτός του σημερινού(17/1) αγώνα του Survivor All Star οι...

Εκτός, όμως, θα παραμείνει και ο Στάθης Σχίζας, καθώς ένα από τα εμπόδια απαιτεί δύναμη στα δάχτυλα των χεριών και ο ίδιος έχει τραυματιστεί σοβαρά, γι' αυτό και αποφάσισε να μην σταθεί ως εμπόδιο στην ομάδα του και να τους αφήσει να δώσουν εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό για να σώσουν την ομάδα.

Ο Νίκος Μπάρτζης, βέβαια, φαίνεται πως και εκείνος δεν θα μπορέσει να μείνει για πολύ στην "μάχη", διότι ζαλίζεται και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και ούτε να καταλάβει μέχρι και το τι συζητούν γύρω του.

Αυτό δείχνει να είναι υπέρ των Μπλε, οι οποίοι από την άλλη πλευρά είχαν τραυματισμένη την Μελίνα Μεταξά, που αποφάσισε, όμως να αγωνιστεί (δείτε εδώ πώς χτύπησε).

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor All Star κι εννοείται πως από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης 17/1 το Youweekly.gr σας έχει πέρα από το ποια ομάδα θα κερδίσει (δείτε την εδώ) και το ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού, αφού το παιχνίδι βρίσκεται μόνο δυο εβδομάδες στον αέρα και η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές θα ζοριστούν πολύ γιατί πλέον βρίσκονται στον τάκο δυνατά ονόματα, ονόματα που έχουν μια συγκεκριμένη «θέση» και έναν συγκεκριμένο «ρόλο» στο παιχνίδι.

Για αρχή να υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι είναι ήδη ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά την ήττα της Κυριακής, ο οποίος δυσαρεστήθηκε πάρα πολύ από την απόφαση της ομάδας τους (να σημειωθεί πως ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα)...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δήλωσε ότι το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα...

Και ο Σπύρος Μαρτίκας που εξεπλάγη...

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε στον τάκο θα πέσει η Καρολίνα Καλύβα... Το αγόρι της που την περιμένει έξω σαν τρελό (δείτε εδώ ποιος είναι) σίγουρα θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την απόφαση της Μπλε ομάδας...