Survivor All Star - έκτακτο: Εκτός παιχνιδιού η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Άσχημα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star - έκτακτο: Εκτός παιχνιδιού η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Το χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor All Star ήταν ανατρεπτικό ενώ το σημερινό αναμένεται... με πολλές εκπλήξεις (δείτε εδώ το trailer). Το Youweekly.gr από νωρίς το πρωί σας έχει αποκαλύψει και ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία (δείτε εδώ) και ποιος παίκτης βγαίνει στον τάκο (δείτε εδώ).

Όπως σας έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο μας αποκαλύπτει πράγματα έγκυρα που είτε δείχνουν, είτε όχι, κάποιες φορές οι κάμερες του Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι λοιπόν ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η απουσία της Κατερίνας Δαλάκα από το συμβούλιο του νησιού.

Όπως έγινε γνωστό η παίκτρια είχε ένα εφιαλτικό βράδυ (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν) και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες στο αποψινό αγώνισμα δεν θα συμμετέχει! Οι γιατροί την συμβούλευσαν να μείνει εκτός και ίσως μόνο η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετή... Θα το δούμε στην πορεία...

Τι συνέβη με την Δαλάκα πριν μπει στο Survivor All Star - Ο λόγος που έχει πέσει αγωνιστικά

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αρχικά την είδαμε και την γνωρίσαμε στο Survivor 2 όπου κέρδισε την δεύτερη θέση μιας και ο Ηλίας Γκότσης της πήρε το έπαθλο μέσα από τα χέρια, ωστόσο, στο Survivor 3 κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε... το χρηματικό ποσό, το έπαθλο και τα δώρα που ακολούθησαν. Φέτος την βλέπουμε στο All Star και για ακόμη μια φορά στην ομάδα των Διάσημων.

Οι αγωνιστικές της επιδόσεις όμως δεν είναι αυτές που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν. Είναι μια από τις πιο δυνατές κοπέλες, όμως φέτος έχει απογοητεύσει με τα ματσαρίσματα της, γεγονός που έχει σχολιαστεί έντονα και στο twiiter. Παρόλα αυτά, όλοι αναφέρουν πως είναι ακόμη η αρχή και δεν θα αργήσει να βρει τους ρυθμούς της.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα για το All Star edition, έγινε πρώτο όνομα στα social media και από τα πρώτα επεισόδια, θεωρήθηκε πως θα βρίσκεται σίγουρα στον τελικό - δείτε εδώ.

Όμως ένα γεγονός πίσω στην Ελλάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την έχει κάνει να πέσει αγωνιστικά, καθώς το μυαλό της δεν το έχει στους στίβους μάχης... αλλά στα πάτρια εδάφη. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ μας, ένα περιστατικό λίγο πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, την έχει αποσυντονίσει.

Συγκεκριμένα, ο χωρισμός της από τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο και στη συνέχεια το γράμμα που της έστειλε στο αεροδρόμιο το οποίο της το παρέδωσε πρόσωπο της παραγωγής. Στο γράμμα αυτό, όπως έχει ειπωθεί, της έγραψε όσα δεν κατάφερε να της πει τόσο καιρό που δεν μιλούσαν μετά το χωρισμό, ενώ της είχε μέσα και ένα φυλαχτό που το φοράει σε κάθε επεισόδιο (δείτε το εδώ).

Όπως έχει ακουστεί ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να μπει στο Survivor All Star, ο επιχειρηματίας ήταν αντίθετος, αφού ήθελε να μείνει η σύντροφος του στο πλευρό του, ενώ είχαν γίνει και συζητήσεις για την δημιουργία οικογένειας.

Όλη λοιπόν αυτή η κατάσταση την έχει ρίξει πολύ, γεγονός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, που έχει εκμυστηρευτεί και σε πολύ κοντινό της πρόσωπο μέσα στο Survivor. Έχοντας βέβαια, καταλάβει πως όλο αυτό δεν την βοηθάει μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στους αγώνες, προσπαθεί να το αποβάλει και να προσηλωθεί στο στόχο της που είναι ο τελικός και η νίκη!