Survivor All Star: "Λύγισε" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η απάντηση για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασαλο

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Στο πρώτο μέρος που προβλήθηκε, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στο παιχνίδι.

Επίσης, της έγινε ερώτηση και για το τι συμβαίνει τελικά με τον personal trainer, αφού βγήκε η είδηση πως έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Βασάλο, μετά το Survivor All Star

«Ο Κωνσταντίνος μου είπες να μην κλαίω, ξέσπασα όταν τον πήρα αγκαλιά. Πιστεύω πολύ στον Κωνσταντίνο. Εύχομαι να γυρίσει νικητής με την κούπα», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητες του και στη δύναμη του. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αγωνιστικά όμως θα ανέβεις», είπε σχετικά με τις χαμηλές του επιδόσεις - δείτε σε ποια θέση είναι στατιστικά.

Όταν την ρώτησαν για το σχόλιο που έκανε ο Βασάλος δηλαδή πως "έπαιξε με νεότερες κοπέλες", η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν με ενόχλησε που ο Κωνσταντίνος είπε ότι είμαι αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Είμαι η δεύτερη πιο μεγάλη παίκτρια από τις κοπέλες», ενώ συνέχισε «Άργησα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές». Δείτε ωστόσο τι ψιθύρισε στο αυτί του λίγο πριν αποχωρήσει.

Σε ερώτηση όμως για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους απάντησε «Είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Με όλο το σεβασμό» - δείτε τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Σε νέα σχέση και ο Βασάλος - Η πρώην παίκτρια του GNTM

Πρόκειται για ένα μοντέλο ψηλό, καλλίγραμμο που θεωρήθηκε φαβορί, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο, παρόλο που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή για να πιεί νερό!

Μάλιστα, είναι και προσφάτως χωρισμένη από τον επί αρκετό καιρό θα έλεγα κανείς σύντροφό της, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή πολύ όμορφα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Την είδηση των κοινών τους διακοπών έκανε γνωστή η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, φέροντας στο φως της δημοσιότητας την πρώην τους κοινή φωτογραφία από έξοδο τους σε νυχτερινό μαγαζί του Βόλου.

Όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το ταξίδι του στα social media, παρά μόνο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα story από την νυχτερινή του περιπλάνηση στην πόλη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του μαγαζιού, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μπορεί στο μαγαζί κανείς να μην ήξερε ποια είναι η κοπέλα.

Το σίγουρο είναι πως ο Κωνσταντίνος τώρα που έφυγε από την Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η είδηση "άναψε" πολλές φωτιές και ειδικά για την.... Όλγα Ντάλλα (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της).