Survivor All Star έκτακτο: Δυσάρεστη εξέλιξη με την κατάσταση υγείας της Κατερίνας Δαλάκα

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star έκτακτο: Δυσάρεστη εξέλιξη με την κατάσταση υγείας της Κατερίνας Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που κατάφερε να πείσει η παραγωγή και ο Ατζούν μετά την αρνητική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ωστόσο οι αγωνιστικές της επιδόσεις φέτος έχουν δυσαρεστήσει λίγο τους φανς και το τηλεοπτικό κοινό.

Κι εκεί που περιμέναμε πως όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα παίρνει τα πάνω της ήρθε και την «χτύπησε» μια ίωση η οποία την πέταξε εκτός στίβου μάχης. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι πως έχει υψηλό πυρετό, τρέμουλο, βήχα και αδυναμία.

Εκτός ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Αντί να καλυτερεύει, όμως, η κατάστασή της πάει από το κακό στο χειρότερο και για τον λόγο αυτό η παραγωγή έχει αποφασίσει από τώρα πως θα μείνει εκτός παιχνιδιού και την Κυριακή 22/1!

Να σημειωθεί πως την Κυριακή θα προστεθούν τρεις νέοι παίκτες, των οποίων τα ονόματα έχουν γίνει γνωστά (δείτε τα εδώ)!

Επίσης, μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλίας της νέας εβδομάδας που θα ξεκινήσει αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως όποια πάρει τη νίκη θα έχει την τιμή να γευτεί φυστικοβούτυρο!

Αποκλειστικό: Τι συνέβη με την Δαλάκα πριν μπει στο Survivor All Star - Ο λόγος που έχει πέσει αγωνιστικά

Συγκεκριμένα, την αποσυντόνισε ο χωρισμός της από τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο και στη συνέχεια το γράμμα που της έστειλε στο αεροδρόμιο το οποίο της το παρέδωσε πρόσωπο της παραγωγής. Στο γράμμα αυτό, όπως έχει ειπωθεί, της έγραψε όσα δεν κατάφερε να της πει τόσο καιρό που δεν μιλούσαν μετά το χωρισμό, ενώ της είχε μέσα και ένα φυλαχτό που το φοράει σε κάθε επεισόδιο (δείτε το εδώ).

Όπως έχει ακουστεί ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να μπει στο Survivor All Star, ο επιχειρηματίας ήταν αντίθετος, αφού ήθελε να μείνει η σύντροφος του στο πλευρό του, ενώ είχαν γίνει και συζητήσεις για την δημιουργία οικογένειας.

Όλη λοιπόν αυτή η κατάσταση την έχει ρίξει πολύ, γεγονός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, που έχει εκμυστηρευτεί και σε πολύ κοντινό της πρόσωπο μέσα στο Survivor. Έχοντας βέβαια, καταλάβει πως όλο αυτό δεν την βοηθάει μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στους αγώνες, προσπαθεί να το αποβάλει και να προσηλωθεί στο στόχο της που είναι ο τελικός και η νίκη!