Survivor All Star spoiler 22/1: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 22/1: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Τρίτη εβδομάδα που ξεκινάει αύριο Κυριακή 22/1 το Survivor All Star και ήδη έχει επικρατήσει πανικός με το επεισόδιο που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, ενώ πολλοί έχουν βγει και έχουν σχολιάσει, τόσο στα κανάλια όσο και στα social media.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες τρία νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι για να μπουστάρουν τις δυο ομάδες και ήδη γνωρίζουμε ποια είναι αυτά - δείτε εδώ! Ένας θα αντικαταστήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δυο Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλή Κονδυλάτο αντίστοιχα και αύριο θα είναι η πρώτη τους ημέρες.

Από την άλλη, όλη την εβδομάδα σχολίαζαν οι εκπομπές πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πολλές φορές χάνονται στην ζούγκλα για να απομονωθούν και να μην τους τραβάνε οι κάμερες.... Έλα όμως που τους "τσάκωσαν" στα πράσα!

Η κοπέλα αυτή λοιπόν είναι η Καρολίνα Καλύβα που έχει σχέση εδώ και 1μιση μήνα με τον Μπο, ο οποίος μετά τα όσα είδε στο trailer, βγήκε στην εκπομπή Γειά σου και την χώρισε δημόσια ενώ μίλησε και με την οικογένεια της.

Όπως θα δείτε και εσείς, τους έπιασαν να φιλιούνται σε καλύβα μέσα στο δάσος, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα προσπαθήσουν να τα μαζέψουν.

Η ομάδα που κερδίζει στο Survivor All Star και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι του Survivor All Star που έχει ξεχαστεί με όλα αυτά, οι δυο ομάδες Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και το έπαθλο φαγητού που θα είναι φυστικοβούτυρο.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν όλο το ματς, παίρνοντας τον τελευταίο πόντο. Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές θα πρέπει στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία του Youweekly.gr ο παίκτης αυτός είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ένα όνομα αναμενόμενο λόγω των εντάσεων που έχει δημιουργήσει αλλά και γιατί ορισμένοι τον έχουν βάλει στο μάτι εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε στο Survivor που συμμετείχε.