Survivor All Star: Δύσκολα τα πράγματα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μεγάλη γκρίνια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δύσκολα τα πράγματα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε για απόψε (22/1) το βράδυ. Στο συμβούλιο του νησιού έγινε ο κακός χαμός, μιας και η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πιάστηκαν στα πράσα από την παραγωγή στο δάσος και δεν ήταν οι μόνοι που πήγαν εκεί κρυφά, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τελεσίγραφο στον καθένα από αυτούς.

Παρόλα αυτά, έπρεπε να συνεχίσουν να συζητούν για τον πραγματικό λόγο που βρισκόντουσαν όλοι εκεί, για την ψηφοφορία των Μπλε η οποία θα αναδείκνυε εκείνον ή εκείνη που θα βρεθεί στον τάκο. Τότε τα αίματα "άναψαν" ξανά, λόγω του Τάκη Καραγκούνια, με τον οποίο τσακώθηκε άγρια η Εύη Σαλταφερίδου, και άρχισαν όλοι να φωνάζουν σχετικά με το τι έχει γίνει, εκθέτοντας τον συγκεκριμένο παίκτη για την άσχημη συμπεριφορά του.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε, αλλά δεν ήταν μόνο το όνομα του Τάκη στην κάλπη. Το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου βρέθηκε και αυτό στα χαρτιά, μιας που δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά και είναι ο τελευταίος με βάσει τις επιδόσεις όλων.

Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε τελικά ο πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας προς αποχώρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Όσον αφορά τώρα το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία! Θα παρακολουθήσουμε μάχες σώμα με σώμα αλλά και νίκες να κρίνονται στο δευτερόλεπτο! Οι ασυλίες ωστόσο θα μοιραστούν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, μετά την ήττα τους οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να ψηφιστούν μεταξύ τους. Από την κάλπη θα βγει το όνομα... ποιου άλλου;.. του Σπύρου Μαρτίκα. Όλοι τον έχουν βάλει στο μάτι, αφού δεν μπορούν άλλο την γκρίνια του και το κράξιμο που ρίχνει σε όλους!

Style tuned γιατί αύριο έρχονται επιβεβαιωμένες πληροφορίες "φωτιά"!