Survivor all star highlights (22/1): Οι πρώτες αντιδράσεις Πρίαμου & Καρολίνας για τη σχέση τους - Οι νέοι παίκτες που μπήκαν

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star highlights (22/1): Οι πρώτες αντιδράσεις Πρίαμου & Καρολίνας για τη σχέση τους - Οι νέοι παίκτες που μπήκαν

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής 22/1 στο Survior all star, καθώς εκτός από τους νέους παίκτες, που μπήκαν στο παιχνίδι, η προσοχή όλων είχε πέσει στον Πρίαμο και στην Καρολίνα...(δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού στο twitter).

Τα highlights για το Survivor all star της Κυριακής 22/1

Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Υπάρχει ένας, ο οποίος δεν χάρηκε καθόλου με την αποχώρηση της Βαλαβάνη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ μπερδεμένος και στεναχωρημένος. Την ξέρω τόσο καλά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, Έπεσα από τα σύννεφα», ενώ τόνισε πως η Ευρυδίκη είναι ένας άνθρωπος που ούτε ενοχλεί ούτε πληγώνει τους συμπαίκτες και τα πρόσωπα γύρω της. Έπειτα μίλησε για όσα του ψιθύρισε στο αυτί κλαίγοντας πριν φύγει, λέγοντας ότι της είχε πει ότι θέλει να πάρει το τρόπαιο φέτος: «Μου το υπενθύμισε φεύγοντας. Εφόσον αποχώρησε μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου, τίποτα άλλο».

Τι συνέβη στην παραλία με τους Κόκκινους και τους Μπλε

Εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως τρεις νέοι παίκτες θα εισβάλουν στο Survivor All Star και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Και αυτό δεν άργησε να συμβεί. Την Κυριακή 22/1, λοιπόν, κατέφτασαν στην ακτή η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης οι οποίοι πλησίασαν την μπλε ομάδα στην οποία θα βρίσκονται, ενώ στην μεριά των κόκκινων κατευθύνθηκε ο Γιώργος Κορόμι.

Εκείνη κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.

Οι συμπαίκτες τους τους υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονται δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν τις ομάδες μετά τις πρόσφατες απώλειες και τα πρόσωπα αυτά φαίνεται πως σκοπεύουν να το κάνουν.

Έτρεξε να φιλήσει τον Σάκη μπροστά σε όλους η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από το Survivor All Star (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς). Οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης και η αφαγία την γονάτισαν.

Όλα αυτά τα έβλεπε και ο Σάκης Κατσούλης και είχε πέσει κι αυτός ψυχολογικά. Μια συνάντηση μαζί της ίσως καλυτέρευε τα πράγματα κι έτσι κι έγινε!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, οι δυο τους συναντήθηκαν στη ζούγκλα κι έζησαν κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν σε κάποια πράγματα όσον αφορά το Survivor και την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Σάκη έχει πέσει πάνω του να τον φάει για την υποστήριξη που δείχνει στην Μαριαλένα στα αγωνίσματα. Δεν τους αρέσει και εκείνος το σέβεται. Τέλος πάντων, το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό ήρθε κοντά. Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε παράβαση κάποιου κανόνα αφού οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν και να κάνουν σε γενικές γραμμές ότι θέλουν αρκεί να μην πάει ο ένας στην παραλία του άλλου και κλέψει προμήθειες κλπ.

Βέβαια, αυτοί οι δυο δεν ήταν οι μόνο που απομονώθηκαν μακριά από όλους...

Πώς οι Μπλε "έκαψαν" την Καρολίνα για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

«Ποιος ή ποια πιστεύεις, να είναι ελεύθερος προφανώς, που θα εκδηλωνόταν σεξουαλικά και θα έβρισκε ένα ταίρι εδώ μέσα, τέλος πάντων. Είτε από εδώ είτε από την άλλη ομάδα. Και ποιον θα ερωτευόταν;», με εκείνον να απαντά την Καρολίνα φυσικά.

Όλοι απάντησαν με μια φωνή τότε: «Κάτι έχουμε ψιλιαστεί εδώ μέσα», αλλά η ίδια ερχόμενη σε δύσκολη θέση γελούσε με όσα άκουγε και απέφευγε να επιβεβαιώσει τα όσα έχουν καταλάβει οι συμπαίκτες της.

Η ερώτηση, βέβαια, που έθεσε ο τραγουδιστής ανέφερε την προϋπόθεση του να μην είναι σε σχέση το πρόσωπο που θα δήλωνε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η απορία εάν η συγκεκριμένη δεν έχει μιλήσει ποτέ για την σχέση της με τον Μπο στην ομάδα της.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο (22/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος για όλους τους παίκτες του Survivor All Star, όχι εξαιτίας του τελικού στόχου, αλλά λόγω του υπόλοιπου run στο οποίο έπρεπε να σέρνουν τεράστιο βάρος. Εν τέλει τη νίκη την έφεραν οι Κόκκινοι με τον Γιώργο Κορόμι να φέρνει τον τελικό πόντο, δείχνοντας πως έφερε γούρι στην ομάδα του, σε αντίθεση με τις δύο προσθήκες στους Μπλε, που πιθανόν να ψηφιστούν στο συμβούλιο αργότερα.

Μόλις έληξε ο αγώνας, όμως, και πριν οι Διάσημοι πάνε να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού τους, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για έναν από τους διαγωνιζόμενους της ομάδας των Μαχητών. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έλειπε επειδή βρέθηκε στην κλινική.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος, ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παρουσιαστής στη συνέχεια, είχε προγραμματίσει ούτως ή άλλως να κάνει εξετάσεις (δείτε εδώ την τελευταία του σχέση).

Ο άγριος τσακωμός του Τάκη Καραγκούνια με την Εύη Σαλταφερίδου

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας παίκτης του Survivor All Star που έχει πολύ έντονη προσωπικότητα. Φωνάζει όταν νιώθει ότι αδικείται, αλλά αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους παίκτες. Τις προάλλες, για παράδειγμα, τσακώθηκαν άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπου είδαμε να αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Αφού σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων των παικτών έπειτα από αποκάλυψη - ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός, ο μισθοφόρος πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους που έχει, με ποδοσφαιρίστρια να του απαντά πως και εκείνος σχολιάζει συνεχώς πως είναι πολύ κακή αθλητικά παίκτρια.

Οι κατηγορίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα πινγκ πονγκ επιθέσεων μέχρι να τους διακόψει ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο της εκπομπής, οι δυο αντίπαλοι είχαν έναν άγριο καβγά μετά το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού όταν οι κάμερες έκλεισαν.

Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο.

Το τελεσίγραφο του Γιώργου Λιανού στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο

ο Γιώργος Λιανός είπε: «Έχω να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά το Survivor έχει κάποιους κανόνες. Είναι σημαντικοί και κατά την δική μας γνώμη θα πρέπει να είναι απαραβίαστοι. Ένας από αυτούς είναι ότι παίκτες αντίθετης ομάδας πρέπει να βρίσκονται μόνο στα συμβούλια και στα αγωνίσματα.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Έχουμε θέσει και κάποια όρια για το που πρέπει να κινείστε μόνοι σας στη ζούγκλα. Και οι δυο κανόνες παραβιάστηκαν από δύο παίκτες. Δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Οι δυο αυτοί παίκτες είναι η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα από την ομάδα των μαχητών και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την ομάδα των διασήμων. Συναντήθηκαν σε μια καλύβα εκτός ορίων που είναι εκεί από παλιό Survivor».

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω, αλλά ναι συνέβη», απάντησε τότε η ίδια και όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για ποιο λόγο, εξήγησε: «Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και απλά έτυχε και βρεθήκαμε. Δεν έχει ξανασυμβεί».

Ο Ιωαννίδης από την πλευρά του, ανέφερε: «Δεν το θεωρώ παράβαση. Δεν έφυγα σε χωριό ή πόλη, ούτε πήρα φαγητό, άρα δεν ήταν παράβαση».

Και τότε τους διέκοψαν ο Σάκης και η Μαριαλένα, λέγοντας: «Πες ότι ήμασταν και εμείς», επισημαίνοντας πως τα παιδιά δεν ήταν μόνα τους. Σε κανέναν δεν άρεσε όλο αυτό, αλλά πολλοί δεν θέλησαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Η Ασημίνα, ωστόσο είπε, επειδή θεώρησε πως ο σύντροφος της Καρολίνας που είναι και φίλος της, έξω από το παιχνίδι μπορεί να πληγωθεί: «Είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο», με εκείνη να της λέει: «Τα προσωπικά μου ζητήματα δεν αφορούν κανέναν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω η συζήτηση τελειώνει εδώ». Το φιλί, βέβαια, φάνηκε ξεκάθαρα και ο Μπο την χώρισε.

Για να κλείσει το θέμα, ο Λιανός, είπε: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι είναι η πρώτη και μοναδική σύσταση στους παίκτες που παραβίασαν τους κανονισμούς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αν ξαναγίνει θα την πληρώσει όλη η ομάδα».

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ψηφοφορία ξεκίνησε, αλλά δεν ήταν μόνο το όνομα του Τάκη στην κάλπη. Το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου βρέθηκε και αυτό στα χαρτιά, μιας που δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά και είναι ο τελευταίος με βάσει τις επιδόσεις όλων.

Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε τελικά ο πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας προς αποχώρηση.