Survivor All Star: Χαμός με την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τα επίμαχα πλάνα Καρολίνας & Μάριου

Η ανάρτηση στα social

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Χαμός με την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τα επίμαχα πλάνα Καρολίνας & Μάριου

Ο κακός χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star με τις "ερωτικού περιεχομένου" σκηνές μεταξύ Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου (δείτε τες εδώ) και φυσικά μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, που οι δύο παίκτες απολογήθηκαν (δείτε εδώ τι είπαν), οι χρήστες των social media, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν υποστηρίξει φανερά την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου, σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Χθες (22/1), ένας χρήστης του instagram, μετά τα όσα συνέβησαν με το νέο "ζευγάρι" του ριάλιτι αναφέρθηκαν στο όνομα του Ντάνου.

Η ανάρτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τα όσα έγιναν με Καρολίνα&Μάριο

Στο παιχνίδι είδαμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να "πετσοκόβει" την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, καθώς το θεώρησε όλο αυτό λάθος και άσχημο, ειδικά απέναντι στο Μπό διότι είναι πολύ καλός της φίλος και απίστευτος άνθρωπος (δείτε εδώ τα όσα είπε ο σύντροφος της Ασημίνας για τον Μπο). Μαζί με την Ασημίνα, τους "έκραξε" και το twitter.

Λίγο πριν παιχτεί το εν λόγω επεισόδιο, ο ράπερ εμφανίστηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και ξεκαθάρισε πως ο δεσμός με την Καρολίνα έχει τελειώσει μιας και η πρώην αγαπημένη του «δεν έχει μπέσα» όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ έριξε τα καρφιά του και προς τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος του είχε υποσχεθεί πως θα προσέχει το κορίτσι του.

Από εκείνη τη στιγμή που έπαιξε το πλάνο αλλά και μετά την τοποθέτηση του Μπο, μεγάλη μερίδα του κοινού τον στηρίζει σε σχόλια τόσο στο Twitter όσο και στον λογαριασμό του στο Instagram. Είτε διάσημοι είτε απλοί followers όλοι καταλήγουν στο εξής: Σ'αγαBO.

«Ευτυχώς δεν μπήκε ο Ντάνος»

Η ανάρτηση για τον Ντάνο

Την ώρα που ο Ντάνος ασχολείται με τα επαγγελματικά του (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα) και λάμπει δια της απουσίας του από το ριάλιτι, οι χρήστες στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης τού βγάζουν το καπέλο που δεν μπήκε.

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα σχόλια σε σελίδα θαυμαστών του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και like όπως θα δεις παρακάτω.

«Σ΄ ευχαριστώ που παρόλη την πίεση και τη δολοφονία προσωπικότητας που επιχείρησαν πρώην παίκτες.... επέλεξες συνειδητά να μην συμμετέχεις στο φετινό Survivor....».

Η ανάρτηση για τον Ντάνο