Survivor All Star: «Προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και...» - Τα πρώτα λόγια του Καραγκούνια για την υποψηφιότητα του

O τσακωμός με τον Ασημακόπουλο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και...» - Τα πρώτα λόγια του Καραγκούνια για την υποψηφιότητα του

Μετά την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια έχει προκαλέσει "ντόρο" και στις δύο ομάδες του Survivor All Star. Παρά τα όσα συζήτησαν για το ερωτικό ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ τι είπαν στο συμβούλιο), έπρεπε να συνεχίσουν να συζητούν για τον πραγματικό λόγο που βρισκόντουσαν όλοι εκεί, για την ψηφοφορία των Μπλε η οποία θα αναδείκνυε εκείνον ή εκείνη που θα βρεθεί στον τάκο.

Τότε τα αίματα "άναψαν" ξανά, λόγω του Τάκη Καραγκούνια, με τον οποίο τσακώθηκε άγρια η Εύη Σαλταφερίδου, και άρχισαν όλοι να φωνάζουν σχετικά με το τι έχει γίνει, εκθέτοντας τον συγκεκριμένο παίκτη για την άσχημη συμπεριφορά του.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε, αλλά δεν ήταν μόνο το όνομα του Τάκη στην κάλπη. Το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου βρέθηκε και αυτό στα χαρτιά, μιας που δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά και είναι ο τελευταίος με βάσει τις επιδόσεις όλων. Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε τελικά ο πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας προς αποχώρηση.

Τα πρώτα λόγια του Τάκη Καραγκούνια για την απόφαση του συμβουλίου

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια.

«Βγήκα για ακόμη μια φορά στον τάκο, δεν με πειράζει που έχω βγεί στον τάκο. Πραγματικά με πειράζει ο τρόπος που το κάνουν. Έψαχναν να βρούν το εξηλαστήριο θύμα και το βρήκαν», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην συνέχεια, είδαμε τον μισθοφόρο να τσακώνεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επειδή τον διέκοψε ενώ μιλούσε με την Μελίνα Μεταξά σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητας.