MasterChef: «Είναι θείος μου» - Αποκάλυψε την συγγένεια με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Απίστευτο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Είναι θείος μου» - Αποκάλυψε την συγγένεια με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Το Masterchef σήμερα (23/1) Δευτέρα, συγκίνησε σχεδόν με όλους τους διαγωνιζόμενους, όπως με τον Θωμά (δείτε εδώ τι είχε) και στην συνέχεια με τον αθεράπευτα ερωτευμένο Βαγγέλη (δείτε εδώ την audicion του). Στο τέλος του ριάλιτι μαγειρικής ήρθε ο Δημήτρης, που φάνηκε ότι το πρόγραμμα είναι οικογενειακής υπόθεσης κατάσταση για αυτόν.

Ποιος είναι ο θείος του διαγωνιζόμενου από το MasterChef

Ο Δημήτρης είναι 19χρονών και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με όνειρο να μπει και να κατακτήσει την πρώτη θέση στο MasterChef. Η οικογένεια του Δημήτρη έχει ιστορία στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς ένας από τους θείους του είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι.

Ο λόγος για τον συνονόματο του... Δημήτρη Τσικίλη, που πήρε μέρος στο MasterChef το 2018, αλλά ο ανιψιος του δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ από την παρουσία του.

«Έχω δει από τον Πετρετζίκη, μέχρι και το MasterChef πριν από δύο χρόνια. Εμένα ο θείος μου είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης. Είναι ξάδελφος της γιαγιάς μου και εμένα είναι θείος μου».

«Τον Τσίκιλη τον είχε δει στον διαγωνισμό πάρα πολύ καλό, εντάξει δεν ήταν και ο πρώτος της αρεσκείας μου, ήταν ο Γλωσσίδης πιο πολύ» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στους κριτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο δεύτερο επεισόδιο του MasterChef 7 είδαμε πολλά καθ' όλη τη διάρκεια, ωστόσο λίγοι ήταν οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν. Ένας από αυτούς μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν ή είναι ακόμα ερωτευμένος με πρώην παίκτρια (δείτε εδώ με ποια), όμως ο Αιμίλιος που είναι τρανς και μίλησε για τις δυσκολίες και το bullying που έχει βιώσει λόγω αυτού στη ζωή του συγκλόνισε και τους κριτές, αλλά και το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μέχρι και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να "λυγίσει" μπροστά στην κάμερα χωρίς να υπολογίζει τίποτα, καθώς τα λόγια του τον συγκίνησαν σε μεγάλο βαθμό, τονίζοντας πως ο λόγος που έχει έρθει στο σόου είναι πολύ σπουδαίος.

«Είναι η μη σεξουαλική αποδοχή. Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως ή πολλές φορές το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το δέχονται για διάφορους λόγους. Το να το συνειδητοποιήσω εγώ ήταν πανεύκολο. Το να το μεταδώσω, να το πω και να το δείξω ήταν το δύσκολο. Τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα και να καταπιέζεις μια ζωή τον εαυτό σου για να είναι ο οποιοσδήποτε εντάξει; Καταπιέζεις εσένα. Αν ζεις μια ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι, τι την ζεις;

Ξεκίνησα την φυλομετάβαση τον Αύγουστο και πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς… Δεν είμαι για να είμαι αυτό. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα. Το μέσα είναι το ίδιο.,» είπε αρχικά ο Αιμίλιος στο MasterChef, εξηγώντας όλη την διαδικασία.

«Το χρηματικό έπαθλο είναι στην ουσία το ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Στην ουσία η εγχείρηση θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Αν σε όλη σου την ζωή πρέπει να είσαι δυνατός και δεν μπορείς να έχεις άλλη επιλογή, το να έρθει η στιγμή που θα είσαι ευάλωτος είναι πάτημα. Δεν πρέπει. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

«Είσαι πολύ θαρραλέος για να αγχώνεσαι για έναν αρακά και ένα φιλέτο», απάντησε τότε ο διάσημος σεφ.