Survivor All Star trailer 25/1: «Έχεις θράσος» - Ξέφυγε από τα όρια η Καρολίνα! Άρχισε να επιτίθεται σε συμπαίκτη της

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 25/1: «Έχεις θράσος» - Ξέφυγε από τα όρια η Καρολίνα! Άρχισε να επιτίθεται σε συμπαίκτη της

Η Καρολίνα Καλύβα έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Survivor All Star λόγω αρχικά των φιλιών της με τον Μάριο Πρίαμο ενώ πίσω στην Ελλάδα είχε σχέση (δείτε τον σύντροφο της και πως την ξεφτίλισε), αλλά και της αντιμετώπισης του γεγονότος όταν τους ξεμπρόστιασε ο Γιώργος Λιανός μπροστά σε όλους στο συμβούλιο του νησιού της περασμένης Κυριακής.

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας κλπ. Είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια.

Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω εγώ και πως θέλω να το κάνω εγώ, αφορά εμένα και ότι έχει να μου πει το Survivor προς εμένα, εγώ είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω. Οι περεταίρω φωνές να μείνουν στην άκρη. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον, γι αυτό λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν δικαιολογία στην Ασημίνα είναι το νεαρό της ηλικίας της. Που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβαίνει και να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; δεν μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά», έχει πει και έχει προκληθεί τεράστιος σάλος στο twitter.

Τι θα συμβεί απόψε 25/1 με την Καρολίνα στο Survivor All Star

Σήμερα ωστόσο θα ξεφύγει από τα όρια της αν σκεφτείτε πως στην προηγούμενη συμμετοχή της ήταν από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι. Θα τσακωθεί έντονα λοιπόν με συμπαίκτη της και θα του κάνει καθαρή επίθεση μπροστά στην κάμερα, καθώς ασχολείται με την προσωπική της ζωή και τι κάνει εκείνη με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο λόγος για τον Κρίς Σταμούλη που θα μιλήσει και αυτός μπροστά στις κάμερες και θα δηλώσει πως έχει υποψίες πως συνεχίζουν τις συναντήσεις τους στην ζούγκλα.

Όσον αφορά το αγώνισμα, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει λίγο πριν ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star - δείτε εδώ ποιος αποχωρεί.