«Θα βάλετε μπιπ πολλά» - Ο Σάκης Αρσενίου "ξεφτίλισε" Καρολίνα & Πρίαμο για την απιστία τους στο Survivor All Star

«Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί θα μιλήσω άσχημα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα βάλετε μπιπ πολλά» - Ο Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και παρόλο που η παραμονή του δεν κράτησε πολύ, ο ίδιος φαίνεται πως συνεχίζει να παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και φέτος στον διαγωνισμό.

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ξανά εκεί στο All Star Game, διότι μόλις παντρεύτηκε (δείτε εδώ την φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο) και περιμένει να γίνει και το θρησκευτικό μυστήριο, ενώ η σύζυγό τους θα γίνει μαμά σε λίγο καιρό και θέλει να είναι δίπλα της (δείτε εδώ το φύλο του μωρού και το όνομα που θα του δώσουν).

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, τον εντόπισε την Τετάρτη 25/1 και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για όλα όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη (δείτε εδώ το "καυτό" φιλί τους στο δάσος).

Το ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα στο Survivor All Star

Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Μπο, τον σύντροφο της διαγωνιζόμενης έξω από το παιχνίδι και εξήγησε τι συζητήθηκε, ωστόσο δεν θέλησε να πει πολλά περισσότερα, διότι άρχισε να θυμώνει και να ξεσπά, λέγοντας πως θα άρχιζε μέχρι και να βρίζει.

«Το Survivor το έχω παρακολουθήσει, το Survivor All Star δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί δεν βλέπω να έχει All Star. Το περιστατικό ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο είναι ασχολίαστο. Ασχολίαστο. Απλά ένα μεγάλο respect και ένα μεγάλο Κ, κύριος, στον Μπο. Τίποτα άλλο δεν θέλω να σχολιάσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έτυχε και βρεθήκαμε με τον Μπο, μιλήσαμε, δεν χρειάστηκε να τον ρωτήσω και πολλά. Απλά γελάσαμε γιατί το πράγμα είναι για γέλια. Ο μόνος που δεν εκτίθεται είναι ο Μπο».

«Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί θα μιλήσω άσχημα, θα βάλετε μπιπ πολλά! Όλα δεν είναι χρήματα, όλα δεν είναι του φαίνεσθαι, όλα δεν είναι τηλεθέαση και όλα δεν είναι να εξυπηρετούν σκοπούς. Δεν θα έκανα πράγματα μέσα στο Survivor για να προσβάλλω τον άνθρωπο μου, ακόμα και χωρισμένος να ήμουν. Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι είσαι μαζί και σε ξέρουν έξω μαζί», κατέληξε.