Survivor All Star: «Μου είπε βούλωστο, να μη μιλάω» - "Σκοτώθηκαν" στη καλύβα Βασάλος και Καραγκούνιας

«Με πνίγεις συνεχώς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Μου είπε βούλωστο, να μη μιλάω» -

Μετά από καιρό, οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star και επιτέλους να φάνε, μιας και όλοι τις τελευταίες μέρες βρισκόντουσαν στα πρόθυρα λιποθυμίας. Μετά τη λήξη λοιπόν του αποψινού 26/1 επεισοδίου, έκατσαν στο τραπέζι και απόλαυσαν διάφορες παραδοσιακές πίτες με πολλές λαχταριστές γεύσεις, την ώρα που οι Κόκκινοι "σκοτωνόντουσαν" (δείτε εδώ γιατί).

Αφού επέστρεψαν στην καλύβα τους, όλοι ήταν ευτυχισμένοι και χορτάτοι ωστόσο το κλίμα αυτό κράτησε μονάχα για μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, την επόμενη μέρα είδαμε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Τάκη, με αφορμή μερικά λεγόμενα του δεύτερου.

Χαμός μεταξύ Τάκη - Κωνσταντίνου

Ο Τάκης, λοιπόν, υποστήριξε πως ο Βασάλος δεν τον αφήνει να μιλά και να παίρνει τον λόγο να εκφράσει την άποψη του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως του έχει πει μέχρι και "βούλωστο". Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τα αρνήθηκε όλα από πλευράς του, αναφέροντας πως δεν γίνεται να μιλά μόνο εκείνος αλλά και πως συνεχώς πετάγεται σε όλες τις συζητήσεις, ακόμα και σε αυτές που δεν τον αφορούν και πως κανένας δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί του.

Τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου συμφώνησαν τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας.

Ο λόγος που έκραξε προηγουμένως ο Ασημακόπουλος τον Καραγκούνια

Το χθεσινοβραδινό 24/1 συμβούλιο του Survivor All Star φαίνεται πως έχει ανάψει για τα καλά τα αίματα μιας και έχει προκαλέσει τρομερές εντάσεις, ειδικά η... "επίθεση" που έκανε ο Κρις στην Μαριαλένα και την Καρολίνα.

Συγκεκριμένα, ο Κρις έστησε στον τοίχο τις 2 κοπέλες και ειδικότερα την Καρολίνα, με τον ίδιο να τις κατηγορεί πως κάνουν κακό στην ομάδα τους και πως αποκαλύπτουν στρατηγικές και μυστικά των Μπλε στους Κόκκινους.

Φυσικά, τόσο τα κορίτσια όσο και τα 2 αγόρια διέψευσαν όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως δεν του αρμόζει να λέει πράγματα για τα οποία δεν ήταν παρών, μιας και ο Κρις μπήκε μόλις στο παιχνίδι (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Το επόμενο πρωί, οι ισχυρισμοί και οι κατηγορίες του Σταμούλη σχολιάστηκαν κι από τις δύο ομάδες (δείτε εδώ τι είπαν Καρολίνα & Μαριαλένα) με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποκαλύπτει πως θεωρεί ότι ο ιθύνων νους είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος παίζει το δικό του παιχνίδι στρατηγικής.

«Βλέπω ότι ο Τάκης, ο οποίος είναι έξυπνος, έχει πιάσει τον Κρις και την Ρία, που είναι νέοι παίκτες και τους έχει στρέψει με το μέρος του. Οι απόψεις που είπε ο Κρις Σταμούλης, ήταν αυτές που ήθελε να πει ο Τάκης, αλλά λέει μην φανώ ότι τα λέω εγώ κι είμαι κακός. Ας βγάλω τον Κρις μπροστά κι ας παίξει το παιχνίδι του. Μήπως ο Τάκης είναι καλύτερος στις μαριονέτες από τον Μαρτίκα; Μήπως ο Τάκης κινεί τα νήματα στην μπλε ομάδα και δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι και λέμε για τον Μαρτίκα; Ποιος Μαρτίκας; Τάκης. Το τρέιλερ με τις μαριονέτες ο Τάκης έπρεπε να το είχε κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.