Survivor All Star: «Με τι αέρα έχεις μπει; Έχεις πολύ θράσος» - Μαριαλένα & Καρολίνα εναντίον Κρις

Φανερά ενοχλημένες με την συμπεριφορά του στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Με τι αέρα έχεις μπει; Έχεις πολύ θράσος» - Μαριαλένα & Καρολίνα εναντίον Κρις

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο χθεσινοβραδινό 24/1 συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star καθώς ο Κρις έστησε στον τοίχο Μαριαλένα και Καρολίνα εξαιτίας των κρυφών συναντήσεων με Σάκη και Μάριο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έστησε στον τοίχο τις 2 κοπέλες και ειδικότερα την Καρολίνα, με τον ίδιο να τις κατηγορεί πως κάνουν κακό στην ομάδα τους και πως αποκαλύπτουν στρατηγικές και μυστικά των Μπλε στους Κόκκινους. Φυσικά και οι 4 διέψευσαν όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως δεν του αρμόζει να λέει πράγματα για τα οποία δεν ήταν παρών, μιας και ο Κρις μπήκε μόλις στο παιχνίδι (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Οι εντάσεις αυτές φυσικά συνεχίστηκαν και έπειτα στη καλύβα (δείτε εδώ τι έγινε).

Το επόμενο πρωί, οι 2 κοπέλες μίλησαν στις κάμερες με την Μαριαλένα να δηλώνει αρκετά ενοχλημένη για το γεγονός πως αντί ο Κρις να τις πιάσει επί του προσωπικού και να συζητήσουν τα προβλήματά τους, το έκανε μπροστά σε όλους χωρίς καμία προειδοποίηση.

«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή. Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ», είπε η Μαριαλένα.

Από την άλλη, η Καρολίνα τόνισε πως ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και έχει πάρει ήδη πολύ αέρα, πως έχει πολύ θράσος, ωστόσο νιώθει πως ξελάφρωσε μετά τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ στην καλύβα.

«Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στo συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή ήθελε να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις με τι αέρα έχεις έρθει; Κι ειδικά που είσαι φαγωμένος… Έχεις θράσος αγόρι μου…», είπε μεταξύ άλλων.

Μαριαλένα & Καρολίνα εναντίον Κρις

Αυτός αποχωρεί απόψε

Όσον αφορά το αγώνισμα, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει λίγο πριν ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star - δείτε το trailer.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί, τώρα όμως στο youweekly.gr έχουμε το σίγουρο όνομα το οποίο είναι "ΦΩΤΙΑ"! Από το παιχνίδι αποχωρεί η Καρολίνα Καλύβα η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει τα όσα λέγονται για την ίδια από τις εκπομπές, ενώ θα πρέπει να πάει τα πάρει και το αυτοκίνητό της από το σπίτι του Bo, που και την χώρισε δημόσια και την είπε σκουπίδι στο πανελλήνιο.