Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε 25/1

Σοκ....

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε 25/1

Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας και Καρολίνα Καλύβα είναι για αυτή την εβδομάδα οι 4 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση στο Survivor All Star, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, άλλοι για αγωνιστικούς κι άλλοι για πιο προσωπικούς.

Και οι 4 όμως παίκτες είναι άτομα που συζητιούνται σε κάθε επεισόδιο, κυρίως λόγω των έντονων προσωπικοτήτων τους. Ειδικά η τελευταία έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδύλλιου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι σε σχέση με τον Μπο. Μια σχέση που εκείνη δεν το γνωρίζει, αλλά έχει φτάσει στο τέλος της, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο ράπερ.

Μετά λοιπόν τον αποψινό 25/1 αγώνα επάθλου, τον οποίο νίκησαν οι Μπλε και μετά από μερικές εντάσεις που δημιουργήθηκαν τόσο στη συγκεκριμένη ομάδα (δείτε εδώ) όσο και στη Κόκκινη (δείτε εδώ) οι παίκτες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός εκείνον που θα πάρει το αεροπλάνο και θα επιστρέψει πίσω στην χώρα.

Αφού πρώτα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα των στατιστικών, αποκαλύπτοντας αναλυτικά τις νίκες και τις ήττες του κάθε παίκτη ξεχωριστά, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Έτσι, αυτή που τελικά αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Καρολίνα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly!

Φυσικά, μετά την ανακοίνωση αυτή, τόσο η ίδια όσο και η Μαριαλένα ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Μάριος, από πλευράς του, είπε ότι αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και πως δυστυχώς κάθε εβδομάδα κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρεί. Φυσικά, την αγκάλιασε και την φίλησε αρκετά συγκινημένος.

Bye - Bye Καρολίνα

Τα σχόλια στο Twitter κατά της Καρολίνας

Ο κακός χαμός σημειώθηκε λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου μεταξύ της Καρολίνας και της Εύης στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο με το καλημέρα είχε εντάσεις και τσακωμούς (δείτε εδώ τι έγινε στην καλύβα μεταξύ Κρις - Μαριαλένα - Καρολίνα).

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας αναφέρθηκε στην χθεσινή του ψήφο στην Εύη, τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή και πως την είχε ήδη ενημερώσει, ωστόσο η Εύη πειράχτηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, άκουσε την ώρα που κοιμόταν την Καρολίνα να του λέει να την ψηφίσει, μιας και δεν έχει φέρει νίκες αυτή τη βδομάδα.

«Άκουσα πως η Καρολίνα μίλησε με τον Ηλία και είπε πως η Εύη αυτή την εβδομάδα δεν έχει φέρει νίκες οπότε το σκέφτηκα και γι’ αυτό την ψήφισα. Ενώ εγώ είχα μιλήσει αλλιώς με τον Ηλία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Τότε, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, κατηγορώντας την Εύη πως εκείνη την ψήφισε χωρίς να έχει καμία δικαιολογία παρόλο που ήταν κοντά.

Τις εξελίξεις αυτές φυσικά τις σχολίασαν κι οι χρήστες στο twitter, όπως κάνουν άλλωστε και σε κάθε επεισόδιοι, οι οποίοι στην υποστήριξαν την Εύη, εκφράζοντας την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά της Καρολίνας στο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Καρολίνα Καλύβα η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει τα όσα λέγονται για την ίδια από τις εκπομπές, ενώ θα πρέπει να πάει τα πάρει και το αυτοκίνητό της από το σπίτι του Bo, που και την χώρισε δημόσια και την είπε σκουπίδι στο πανελλήνιο.