Survivor all star: Ξεκάθαρη σπόντα για τον πρώην της - Όσα είπε η Ευρυδίκη επίτηδες λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Ποια είναι η ψυχολογία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ξεκάθαρη σπόντα για τον πρώην της - Όσα είπε η Ευρυδίκη επίτηδες λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Η κάμερα του Open weekend έπιασε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε νέες δηλώσεις της, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 29/1 με το μοντέλο να μιλάει για πολλά και διάφορα την ώρα, που όπως λέγεται είχε ήδη φύγει για το Survivor all star.

Σε όσα είπε στη συνέντευξή της η ίδια έδειξε, πως είναι πολύ θετική στο να πάει στο παιχνίδι μιας και έχει χωρίσει και επίσημα και έτσι δεν την κρατάει κάτι άλλο πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ πότε θα μπει στο παιχνίδι και με ποια παίκτρια).

«Όντως χώρισα δε σκεφτόμουν πριν γίνει αυτό να σηκωθώ και να φύγω αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Ένας χωρισμός είναι και πολύ δύσκολος αλλά όλα γίνονται για καλό. Είναι παρελθόν τελείωσε προχωράμε η ζωή συνεχίζεται.

Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι αυτός. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι 4 μήνες μόνος του. Το κατανοώ!», είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγο καιρό η Παπαδοπούλου.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της Παπαδοπούλου δε φαίνεται μόνο η επιθυμία της να μπει στο ριάλιτι, αλλά είναι εμφανές, πως νιώθει πολύ άβολα να μιλάει για τα προσωπικά της και μάλιστα η θλίψη για το χωρισμό της δεν κρυβόταν ούτε αυτή τη φορά.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο Survivor all star

«Είναι χωρισμένη, νιώθω άβολα να μιλάω γι αυτό είναι η αλήθεια, αλλά ναι είμαι πολύ κοντά στο να πάω και εγώ στο παιχνίδι. Εγώ δεν βλέπω το ριάλτιτ, επειδή είχα πολλές υποχρεώσεις, ούτε τώρα που χώρισα το βλέπω, γιατί θέλω να μπω και να κολλήσω με όποιον είναι να κολλήσω», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.