Survivor all star: «Έχασα το βρακί μου...» - Η παίκτρια που έχει βάλει στο μάτι τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Έχουμε νέο ειδύλλιο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχασα το βρακί μου...» - Η παίκτρια που έχει βάλει στο μάτι τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Κυριακή 29/1 στο Survivor all star με τους παίκτες και των δύο ομάδων να περνάνε ανέμελο χρόνο στις καλύβες τους πριν πάνε στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν).

Στην κόκκινη ομάδα λοιπόν είδαμε εκτός από την είσοδο ενός νέου παίκτη (δείτε εδώ ποιος μπήκε και θα συζητηθεί στη συνέχεια) και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προκαλεί γέλιο στους συμπαίκτες του.

Tο προσωπικό αντικείμενο που έχασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor all star

Εκεί λοιπόν που η ομάδα μάζευε τα προσωπικά της αντικείμενα ο Βασάλος μοιράστηκε με ιδιαίτερο τρόπο, πως έμεινε χωρίς εσώρουχο, κάτι που όπως τόνισε του συμβαίνει συχνά και στην Αθήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Βασάλος μεταξύ σοβαρού και αστείου στοχοποίησε τη Στέλλα σχετικά με το πρόσωπο, που θα μπορούσε να του το είχε πάρει.

«Ξύπνησα το πρωί και κοίταγα το ταβάνι και δεν έβλεπα το βρακί μου, που το είχα απλώσει γιατί ήταν βρεγμένο χθες το βράδυ. Χάνονται διάφορα πράγματα στην καλύβα συνέχεια. Λέω “έχε γούστο κάποιος να το έχει πάρει”. Πολλούς υπόπτους έχω στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να μου έχουν πάρει το βρακί. Δεν ξέρω για ποιους λόγους, λέω εγώ τώρα.

Δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα. Θα το αφήσω εδώ και την επόμενη φορά που θα δω κάτι περίεργο, θα έρθω και θα ο αναλύσω», είπε ο Βασάλος.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Όσον αφορά τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, αυτός δεν είναι άλλος από τον... Κρις Σταμούλη, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού, μιας και κατηγόρησε ευθέως την Μαριαλένα και την Καρολίνα ότι δεν έπρεπε να συναντιούνται στα κρυφά με τα αγόρια τους!