Survivor All Star: «Είχε ξαναβρεθεί κινητό κοντά στην...» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στεγνά πρώην συμπαίκτρια της

Τι άλλο θα δούμε πια...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είχε ξαναβρεθεί κινητό κοντά στην...» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στεγνά πρώην συμπαίκτρια της

Ο κακός χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στο Survivor All Star, με την αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, σχετικά με το κινητό και το ξεμπρόστιασμα τους μπροστά στις ομάδες και το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ την στιγμή της αποκάλυψης από τον Γιώργο Λιανό).

Όλο αυτό είχε προκαλέσει διάφορες υποψίες, προς τα πιο κοντινά πρόσωπα των παικτριών, δηλαδή τον Χρήστο Δάντη, που θα κάνει άρση απορρήτου στο κινητό του (δείτε εδώ τον λόγο) και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, που βγήκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά την αποχώρηση της Δαλάκα από το ριάλιτι (δείτε εδώ τα όσα είπε για την επικοινωνία τους).

Στην συνέχεια, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η Ευρυδίκη Βαλβάνη βρέθηκε μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό και έκανε άλλη μια αποκάλυψη για της παίκτριες.

Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το κινητό που βρήκε

Το πρωί της Παρασκευής (3/2), λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε κάποιες δηλώσεις για τις παίκτριες του Survivor All Star, που σχετίζονταν με τα κινητά που βρίσκονταν στις καλύβες τους. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανέφερε ότι είχε ξαναδεί κοντά στα πράγματα της Ασημίνας κινητό.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω καμία θέση στην...» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Alpha, ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει συμφωνία της παραγωγής με μεγάλη εταιρία καρτοκινητών και οτι τα κινητά, τα είχαν μόνο για να βλέπουν τι συμβαίνει, εδώ στην Ελλάδα. Επιπλέον, ανέφεραν ότι τα κινητά δεν ήταν ακριβώς στα πράγματα της Ασημίνας, κάτι που σημαίνει ότι το χρησιμοποιούσαν και άλλοι παίκτες και το ιστορικό των κλήσεων ήταν άδειο, εκτός από μια κλήση. Ποια ήταν άραγε;

Να υπενθυμίσουμε ότι από την ημέρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, λόγω της παραβίασης του κανόνα της επικοινωνίας, οι δυο κοπέλες είναι εξαφανισμένες από παντού.

Κανονικά μέχρι σήμερα θα πρέπει να είχαν παραχωρήσει τις πρώτες τους συνεντεύξεις στις εκπομπές του ΣΚΑΙ, γεγονός όμως που δεν έχει συμβεί, ενώ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα και όπως φαίνεται θα αργήσουν και άλλο.

Μετά το σκάνδαλο στην παραγωγή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο διέκοψαν οι παίκτες στην μέση του συμβούλιου του νησιού, αλλά χρειάστηκε να επικοινωνήσουν και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους καθοδηγήσει ως το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα.

Βέβαια, δεν έγινε μόνο αυτό! Λόγω της διακοπής του συμβουλίου, μέχρι να ανακαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί με στοιχεία, έχασαν πάνω από 24 ώρες γύρισμα με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν για να προλάβουν τα επεισόδια.

Όσον αφορά τώρα την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου μένουν όλοι οι παίκτες κατά την αποχώρηση τους. Δεν τους έχουν δοθεί τα κινητά τους, ενώ ούτε έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες τους. Περιμένουν να πάει ο Ατζούν για να συζητήσουν τόσο για τα συμβόλαια του όσο και για το τι γραμμή θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης: Aποκλειστικό: Αλλάζουν οι ομάδες - Χαμός με τη νέα μοιρασιά