Survivor All Star: Δεν έχει πείσει ακόμα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Οι κόκκινοι δεν το περίμεναν καθόλου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δεν έχει πείσει ακόμα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του. Αφού έγινε ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε, μετά την ήττα τους, έπρεπε να διαλέξουν ποιον παίκτη τους θα βγάλουν στον τάκο και έτσι ένας ένας πλησίασαν την κάλπη και έγραψαν το όνομα του προσώπου που θέλουν να δουν να φεύγει από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε όλους τους πάπυρους μπροστά του και αφού διάβασε ένα ένα τα ονόματα που υπήρχαν σε αυτούς, φάνηκε πως το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Τα κριτήρια δεν ήταν καθαρά αγωνιστικά, διότι παίζουν ρόλο και οι συμπάθειες, όπως έχουμε δει, αν και ο παίκτης, το όνομα του οποίου ακούστηκε από το στόμα του παρουσιαστή, δεν είναι άτομο που προκαλεί, αλλά είναι όντως από τους τελευταίους στην κατάταξη.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Εν τέλει, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το youweekly.gr, ο Κρις Σταμούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου "έπαιξε" επίσης πολύ, όπως και του Χάρου, αλλά δεν ήταν αρκετές οι ψήφοι για να πάρει κάποιος άλλος την θέση του νεαρού άντρα.

Ο Ατζούν βάζει ξανά στο παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Μυστήριο επικρατεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρηση τους από το Survivor All Star, καθώς εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρο μέσα στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και μάλιστα, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη.

Οι δυο κοπέλες βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, παρά την επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τις οικογένειες τους. Η παραγωγή είναι εκείνη που τους ενημερώνει αν είναι καλά.

Σήμερα Ασημίνα και Κατερίνα θα συναντηθούν με τον Ατζούν για να συζητήσουν σχετικά με το τι θα γίνει και θα συμβεί με τα συμβόλαια τους, ωστόσο, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκε το κινητό, ενώ το τσιγάρο δεν υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του ριάλιτι.

Ακόμη πιο ύποπτο για το ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα είναι και το γεγονός πως δεν έχουν καμία επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, όπως συμβαίνει με όποιον παίκτη αποχωρεί.

Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα Ασημίνα Χατζηανδρέου