Survivor All Star trailer 6/2: «Σταματήστε λίγο!» - Η κραυγή αγωνίας και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star trailer 6/2: «Σταματήστε λίγο!» - Η κραυγή αγωνίας και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η 5η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε επίσημα από το βράδυ της Κυριακής 5/2 με τις ανατροπές να λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο η μία μετά την άλλη. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από την ομάδα των Μπλε οι κόκκινοι θεωρούν πως υπερισχύουν σε όλα! Ο Κώστας μπορεί αγωνιστικά φέτος να μην είχε δώσει ούτε το 20% του, όπως ειπώθηκε άλλωστε, αλλά μπορούσε να συγκρατεί καταστάσεις. Τώρα φαίνεται πως όλα έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Κι όταν έχει έρθει πρώτα η ψυχολογική καταστροφή σε μια ομάδα τι συμβαίνει; Ήττες. Πολλές ήττες. Δεν υπάρχει συνεννόηση. Η προηγούμενη εβδομάδα «βάφτηκε» όλη κόκκινη και με τις ίδιες προδιαγραφές ξεκίνησε κι αυτή.

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, όπως πολύ σωστά σας ανέφερε από πολύ νωρίς το πρωί το Youweekly.gr, οι Διάσημοι πανηγύρισαν και οι Μπλε έριξαν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, για ακόμη μια φορά.

Απόψε έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν) και το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας όπου θα βγουν οι επόμενοι προτεινόμενοι (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι οι ομάδες αλλάζουν (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Τι θα δούμε απόψε 5/2 στο Survivor All Star