Survivor all star: Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης - Μένει εκτός παιχνιδιού!

Πως το πήρε η κόκκινη ομάδα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης - Μένει εκτός παιχνιδιού!

Οι παίκτες του Survivor All Star είναι έτοιμοι για τον στίβο μάχης και για το αγώνισμα ασυλίας, που παρά την χθεσινή (5/2) ψηφοφορία (δείτε εδώ ποιος ψηφίστηκε) είδαμε τους μαχητές να έχουν το κεφάλι και το ηθικό τους ψηλά, θέλοντας να είναι αυτοί οι νικητές. Πριν όμως ξεκινήσουν μαθεύτηκαν τα μαντάτα για την κόκκινη ομάδα.

Η στιγμή που Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε οτι θα μείνει εκτός του στίβου μάχης στο Survivor All Star

Ο Σάκης Κατσούλης που θεωρείται από τους πιο δυνατούς άνδρες παίκτες της κόκκινης ομάδας, θα μείνει εκτός παιχνιδιού για το αποψινό (6/2) αγώνισμα, διότι έπαθε διάστρεμμα. Το αγώνισμα έχει ποδοσφαιρικό στύλ και ο Σάκης Κατσούλης θα ήθελε να είναι μέσα στον στίβο, διότι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες, όπως είπε και ο Μάριος Πρίαμος.

«Παρακάλεσα την γιατρό να παίξω, ειδικά όταν έμαθα ότι έχει ποδοσφαιρικό στίβο, αλλά η γιατρός επιμένει και δεν μπορώ να την παρακάμψω«, είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Ο Σάκης και να μην ήταν ποδοσφαιρικό το άθλημα θα ήταν ηχηρή απουσία από τον στίβο μάχης», συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Μπορεί να έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση εδώ και λίγα 24ωρα με την είδηση πως ο Ατζούν ξαναβάζει στο Survivor all Star την Δαλάκα και την Ασημίνα (δείτε εδώ τι έχει προκύψει) αλλά η ροή του παιχνιδιού συνεχίζεται κανονικά και ήδη το βράδυ της Κυριακής είδαμε τους Κόκκινους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τον Κρις Σταμούλη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως πολύ σωστά σας είχε πει πρώτο από πολύ νωρίς το Youweekly.gr.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν Κόκκινοι αφού οι Διάσημοι έκαναν τη μια νίκη μετά την άλλη στους αγώνες και η αλήθεια είναι πως με αυτή την προδιαγραφή ξεκίνησε κι αυτή η εβδομάδα αλλά... ποτέ δεν ξέρεις. Το Survivor All Star άλλωστε είναι το παιχνίδι της ανατροπής.

Απόψε, ωστόσο, που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το Youweekly.gr γνωρίζει με σιγουριά πως ανατροπή δεν θα σημειωθεί αφού νικητές θα είναι για δεύτερη φορά - αυτή την εβδομάδα - οι Κόκκινοι.

Άρα, για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι θα πάνε σαν απλοί επισκέπτες στο συμβούλιο του νησιού και θα παρακολουθήσουν τους Μπλε να ρίχνουν τους παίκτες τους στον τάκο τον ένα μετά τον άλλο!