Survivor All Star highlights 6/2: Ζητά να φύγει σπαράζοντας η Μαριαλένα! Κραυγή βοήθειας από τους Μαχητές

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 6/2: Ζητά να φύγει σπαράζοντας η Μαριαλένα! Κραυγή βοήθειας από τους Μαχητές

Στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο του Survivor All Star, βγήκαν ακόμη δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ήττα των Μαχητών και η Μαριαλένα ξέσπασε λέγοντας πως θα αποχωρήσει. Τι άλλο έχει συμβεί;

Τα 6/2 highlights του Survivor All Star

Η κάμερα νυχτερινής λήψης έπιασε την Μαριαλένα με τον Γκότση να...

Σειρά να κατηγορηθεί...ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατηγορείται πως τρώει κανονικα (δείτε εδώ). Οι Μαχητές κλαίγονται στις κάμερες πως πεινάνε επειδή χάνουν και πίσω από τις κάμερες κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς τρώνε.

Χθες 6/2 από το πρώτο λεπτό είδαμε να αποχωρούν οι δύο παίκτες από την καλύβα και οι φήμες αρχίζουν επαληθεύονται και να φουντώνουν ταυτόχρονα.

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να σηκώνεται και να φεύγει από την καλύβα των Μαχητών, που μπορεί να πήγαινε... και από την άλλη άρχιζε να απομακρύνεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με περίεργες και αθόρυβες κινήσεις.

Η νυχτερινή αποδραση Βασάλου Ρουμελιώτη

Η νυχτερινή αποδραση Βασάλου Ρουμελιώτη

Βέβαια, λίγο πριν είδαμε τους Μπλέ να μιλούν για την ψηφοφορία τους χθεσινού συμβουλίου, που βγήκε ο Κρις Σταμούλης υποψήφιος, όπως σας είχαμε πει και εμείς εδώ στο Youweekly.gr .

«Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα των ψήφων, ενώ έφερα δύο νίκες στην ομάδα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυπερίμενα εγώ. Πριν από το συμβούλιο με είχαν πιάσει και μου είχαν πει οτι ο Σώζων θα βγεί και μετά μου είπαν οτι θα ψηφιστώ εγω», είπε ο Κρίς Σταμούλης.

«Θέλω να δω τον Μαρτίκα αν...» - Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης με τον Σπύρο μετά τις κατηγορίες του

Εδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να αλλάζει "πλεύση" και να ρίχνει τα "καρφιά" του στον Ηλία Γκότση. Ο φαρμακοποιός και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ προκάλεσε χαμό με τα σχόλια για το μοντέλο στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Να υπενθυμίσουμε οτι αφού επέστρεψαν στην παραλία μετά τον στίβο μάχης, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και θέλησε να αναλύσει τι συνέβη, λέγοντας πως για την ήττα των αντιπάλων ευθύνεται ο Ηλίας Γκότσης, που υποστηρίζει πως πάντα επιλέγει πιο αδύναμους παίκτες για να μπορεί να φέρνει νίκες. Μάλιστα, είπε πως δεν είχε καν το θάρρος να παίξει στο flag race.

Με το ξεκίνημα του χθεσινού επεισοδίου λοιπόν είδαμε τον Ηλία Γκότση με τον Ηλία Μπόγδανο να συζητάνε τα χθεσινά "μαντάτα" του Σπύρου Μαρτίκα και ο ένας υποστήριξε τον άλλον διότι ο Γκότσης δεν παίρνει αδύναμους παίκτες.

«Εκτέθηκε ο Μαρτίκας χθες γιατί ο Ηλίας πήγε στον Χανταμπάκη και τον Κόρο, παίκτες πολύ δυνατοί στον στίβο μάχης», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Πρέπει να στεναχωρηθεί πολύ ο Σπύρος που κέρδισε το 2018», είπε ειρωνικά ο Ηλίας Γκότσης.

Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης - Μένει εκτός παιχνιδιού!

Ο Σάκης Κατσούλης που θεωρείται από τους πιο δυνατούς άνδρες παίκτες της κόκκινης ομάδας, έμεινε εκτός παιχνιδιού διότι έπαθε διάστρεμμα. Το αγώνισμα έχει ποδοσφαιρικό στύλ και ο Σάκης Κατσούλης θα ήθελε να είναι μέσα στον στίβο, διότι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες, όπως είπε και ο Μάριος Πρίαμος.

«Παρακάλεσα την γιατρό να παίξω, ειδικά όταν έμαθα ότι έχει ποδοσφαιρικό στίβο, αλλά η γιατρός επιμένει και δεν μπορώ να την παρακάμψω«, είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Ο Σάκης και να μην ήταν ποδοσφαιρικό το άθλημα θα ήταν ηχηρή απουσία από τον στίβο μάχης», συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος.

«Υπάρχουν και οι ηλίθιοι» - Τους έσφαξε με το γάντι τους Μπλέ ο Σπύρος Μαρτίκας

Από το ξεκίνημα του επεισοδίου είδαμε να ρίχνουν τα καρφιά τους οι μαχητές στον Σπύρο Μαρτίκα και τα όσα είπε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι έγινε). Για άλλη μια φορά ο φαρμακοποιός έκανε τα σχόλια του και έριξε τα βέλη του σε συμπαίκτες του για τις τακτικές τους στο παιχνίδι και το γεγονός ότι του έδωσαν ψήφους.

«Οι μπλε έχουν περάσει σε άλλο στάδιο κι είναι απρόβλεπτοι. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σκληρή. Η βλακεία με την εξυπνάδα έχει τεράστια διαφορά, ότι η εξυπνάδα έχει όριο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν.

Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, το youweekly.gr για άλλη μία φορά, οι Διάσημοι έφεραν τη νίκη και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα πεινάσουν ξανά και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο. Η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί πολύ και φαίνεται πως δεν μπορούν να ανακάμψουν εύκολα.

«Έλα ρε Κωστή ρίξε…» - Έξω φρενών ο Στέλιος Χανταμπάκης

Στα ύψη έφτασε η ένταση ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και στον Κώστα Παπαδόπουλο στο αποψινό αγώνισμα, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο. Η αστοχία Παπαδόπουλου έκανε τον Χανταμπάκη να εκραγεί:

«Γιατί μιλάς και το λες στους άλλους; Δεν θα στο λέγαμε εμείς; Έλα ρε Κωστή ρίξε… Ρίξ’ το ευθεία… Στα τέσσερα μέτρα. Επειδή το έχεις, αν δε το είχε δεν θα του το έλεγα. Το έχεις ρε» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor με τον Κώστα Παπαδόπουλο να απαντά ότι από μπάλα έχει κάνει μόνο τούρτα.

Ο Στάθης Σχίζας κατεύνασε τελικά τα πνεύματα.

«Καλύτερα να φύγω» - Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα με τα όσα είπε ο Ηλίας Γκοτσης

«Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Πέρα από τις έξι ήττες σερί που διανύουν οι Μαχητές, έχω στενοχωρηθεί και με κάποια άλλα πράγματα στον αγώνα. Η ομάδα μου δεν με πιστεύει κι ίσως δεν θέλει να με πιστέψει για να με βγάλει υποψήφια και σήμερα επιβεβαιώθηκα.

Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Ηλίας Γκότσης είπε να επιλέξουν την Στέλλα εννοείται κι εγώ το άκουσα. Δεύτερο σκηνικό στο παζλ, που είμαι πολύ καλή αλλά ήμουν μακριά, μου φώναζε. Στο τρίτο συμβάν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο «φίλος» μου, είπε ότι η Μαριαλένα είναι σίγουρη ήττα. Σίγουρη ήττα εγώ; Που πριν δύο χρόνια παίζαμε στα ατομικά μαζί και με άντρες; Μου έχετε διαλύσει την ψυχολογία γιατί δεν με πιστεύετε» σημείωσε με δάκρυα τα μάτια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.

«Τι κάνετε ρε φίλε; Υποτίθεται ότι ήρθαμε σε ένα παιχνίδι για να το ζήσουμε, όχι να φάμε ο ένας τον άλλον. Αν είναι να βγω από εδώ με ψυχολογικά προβλήματα, καλύτερα να φύγω… Ούτε η ομάδα μου μπορεί να με πιστέψει κι ο καθένας κοιτά την πάρτη του» πρόσθεσε στο Survivor.

Στο τέλος η παίκτρια συζήτησε με την ομάδα της στο Survivor τους προβληματισμούς της για όσα έγιναν και την πλήγωσαν.

Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το youweekly.gr και έτσι ο Σώζων είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αμέσως επόμενη ήρθε η Μαριαλένα με τέσσερις ψήφους και τρίτος με μια μόνο ψήφο ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.