Survivor All Star Highlights (7/2): Κραυγές και κλάματα στην παραλία των μπλε, η κίνηση του Σώζων που έκανε έξαλλο τον Βασάλο και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (7/2): Κραυγές και κλάματα στην παραλία των μπλε, η κίνηση του Σώζων που έκανε έξαλλο τον Βασάλο και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 7/2 και ήταν ένα με πολλές εντάσεις και κλάματα, ωστόσο έγινε η ανατροπή στο θέμα της νίκης της ασυλίας και αναδείχθηκε ένας ακόμη παίκτης προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιον παίκτη "κάρφωσε" ο Άρης Σοϊλέδης με μία ανάρτησή του).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star την Τρίτη 7/2

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανεις» - Σε έξαλλη κατάσταση οι μαχητές

Το αποψινό (7/2) επεισόδιο του Survivor All Star είναι στον αέρα και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμοι κυριολεκτικά να πιαστούν στα χέρια μετά τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.

Οι παίκτες της μπλέ ομάδας, με το που γύρισαν στην καλύβα ξεκίνησαν την λεκτική "μάχη" με πρωταγωνίστρια της Στέλλα Ανδρεάδου, που μιλούσε στην Μελίνα Μεταξά και επέμενε λέγονταν οτι όταν της λένε ένα μυστικό το κρατάει δεν το λέει και οτι τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς.

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά όμως», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Στην συνέχεια, μπήκε στην κουβέντα ο Τάκης Καραγκούνιας και της είπε «Για να καταλάνω εμένα λες ρουφιάνο;» και μέσα από την καλύβα ακούστηκε η φράση «Άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε».

«Εγώ ευθύνομαι και...» - Με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα η Μαριαλένα μετά την χθεσινή ψηφοφορία

Μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα το χθεσινό (7/2) επεισόδιο του Survivor All Star και τα ευτράπελα είναι ήδη στον αέρα. Οι εντάσεις στους μπλέ έφτασε κόκκινο, γιατί από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε ο Καραγκούνιας να τσακώνεται.

Βέβαια, η Μαριαλένα μετά την χθεσινή ψηφοφορία φαίνεται ότι ήταν αρκετά συνειδητοποιημένη με την απόφαση των συμπαικτών της, που ήρθε δεύτερη μετά τον Σώζων.

«Ξύπνησα υποψήφια και η αλήθεια είναι πως είναι περίεργο το συναίσθημα, σέβομαι τις ψήφους των συμπαικτών μου και εγώ ευθύνομαι και κανένας άλλος», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Από ότι έχει δείξει η μπλέ ομάδα, ο εμβόλιμος παίκτης θα είναι πάντα και ο εύκολος στόχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δίνω λιγότερα στην καλύβα και τον αγωνιστικό χώρο», υποστήριξε ο Σώζων.

«Άμα χάσουμε την ασυλία θέλω να βγω εγώ!» - Κραυγές και κλάματα στην παραλία των μπλε

Από το τέλος του προχθεσινοβραδινού (6/2) επεισοδίου και συμβουλίου του νησιού στο Survivor All Star είδαμε να υπάρχει μια κόντρα και αρκετή θα λέγαμε ένταση μεταξύ των παικτών της Μπλέ όμάδας (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Τα άτομα που σχετίζονταν ήταν η Ρία Κολοβού, που ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δεν την άφηνε να ολοκληρώσει τα λεγόμενα της. Αυτή η συμπεριφορά όμως συνεχίστηκε και αφού έφτασαν στην καλύβα τους, με την Στέλλα να προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Με το που ξημέρωσε και λίγη ώρα πριν φύγουν οι μαχητές για τον στίβο μάχης και την ασυλία, άναψαν τα αίματα μεταξύ των Καραγκούνια και Κολοβού, ρίχνονταν ο ένας ευθύνες στον άλλο.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να κου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα.» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

«Από το να το κάνεις έτσι μεθοδικά καλύτερα να τα ανοίξουμε όλα εδώ. Όλα τα κάνεις πονηρά, είσαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ στρατηγική, σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου, είσαι διαφορετικός όταν είναι οι κάμερες. Με έχεις προσβάλει πάρα πολλές φορές από εχθές, δεν θα το ανεχτώ άλλο », πρόσθεσε η Ρία Κολοβού η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν είμαι ηλίθια Ρία» - Την αποστόμωσε για τα καλά η Μαριαλένα

Ένα άκρως δυναμικό επεισόδιο του Survivor All Star, το χθεσινό (7/2) που είδαμε από το πρώτο κιόλας λεπτό τους Καραγκούνια και Στέλλα και στην συνέχεια με την Ρία να ξεκινούν έναν έντονο καβγά μεταξύ τους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Άρη Σοιλέδη.

Στην συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη μία λέει ότι δέχεται την ψήφο των συμπαικτών της στο Survivor και από την άλλη επιτίθεται στην Ρία Κολοβού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τελευταία να αποκαλύψει ότι η Μαριαλένα της είπε να ρίξει μια κούφια ψήφο είτε στον Ηλία Γκότση είτε στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν μπορώ να ακούω το έριξα κούφια ψήφο, επειδή δεν ήξερα που να την δώσω. Δεν υπάρχει στους έξι χαμένους αγώνες. Το κάνεις για την ομάδα σου. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους, δεν με γουστάρεις, αλλά μην μου λες ότι πίστευες πως οι άλλοι θα ψηφίσουν αυτόν, οπότε ρίχνω ψήφο σε εσένα επειδή πίστευα ότι δεν θα πάρεις. Είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και δεν είμαι ηλίθια» δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Ρία Κολοβού στο Survivor.

«Δεν ξέρω τι λέει η Μαριαλένα. Εγώ την είχα πιάσει και της είπα ότι για αγωνιστικούς λόγους θα την ψηφίσω, αν και την πιστεύω για το μέλλον. Βέβαια μου είπε η Μαριαλένα να ρίξω μια κούφια ψήφο είτε στον Μπόγδανο είτε στον Γκότση και της είπα ότι δεν μπορώ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου ωραία. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Το λέω με στενοχώρια… Δεν σκέφτομαι στρατηγικά» είπε η Ρία με την σειρά της με την Μαριαλένα να το αρνείται.

«Μαριαλένα γιατί λες ψέματα; Ψεύδεσαι» απόρησε η Ρία στο Survivor και κάπου εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το χθεσινό (7/2) έπαθλο φαγητού

Το Survivor All Star έχει πολλές στιγμές από όσα συμβαίνουν στην παραλία και των δύο ομαδών, ωστόσο περισσότερο από όλα, σημασία έχει τι συμβαίνει στον στίβο μάχης που τους παρουσιάζεται κάθε φορά. Το βράδυ της Τρίτης (7/2), λοιπόν, όλοι τους βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και "ρίχτηκαν" στη μάχη για να φέρουν τη νίκη, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους και να διεκδικήσουν την ασυλία.

Δυστυχώς, δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και έφτασαν στο 10 - 9.

Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, το youweekly.gr για άλλη μία φορά, οι Μαχητές έφεραν τη νίκη και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα πεινάσουν και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο. Η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί πολύ και φαίνεται πως δεν μπορούν να ανακάμψουν εύκολα.

«Αφοδεύει δίπλα στην...» - Έξαλλος ο Βασάλος με τον Σώζων

Το χθεσινό (7/2) επεισόδιο του Survivor All Star φτάνει προς το τέλος του και μπορούμε να πούμε οτι δεν του έλειψε τίποτα, διότι είχε απ' όλα. Τσακωμούς, ίντριγκες, νεύρα και νίκη για τους μαχητές. Βέβαια, μετά τον στίβο μάχης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια αρκετά αηδιαστική θα λέγαμε... ανακοίνωση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στις... κινήσεις του Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου και κυρίως για τις «ανάγκες» του.

«Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά.

Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρωμά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζωνα» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Επιπλέον, ο personal trainer μίλησε και για την νίκη της ομάδας του και "χλεύασε" την αντίπαλη ομάδα.

«Δεν φτάνει να κερδίζει η ομάδα, πρέπει να κερδίζω και εγώ», είπε ο Βασάλος.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και μετά τον χαμός στο συμβούλιο του νησιού, μεταξύ Ρίας και Καραγκούνια (δείτε εδώ τον λόγο), οι Μαχητές στάθηκαν τυχεροί και κέρδισαν με τον ιδρώτα τους τον στίβο μάχης (δείτε εδώ το σκόρ) και ο Διάσημοι ήταν αυτοί, που έπρεπε να διαλέξουν ποιον παίκτη τους θα βγάλουν στον τάκο και έτσι ένας ένας πλησίασαν την κάλπη και έγραψαν το όνομα του προσώπου, που πιστεύουν πως πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός μάζεψε όλους τους πάπυρους μπροστά του και αφού διάβασε ένα ένα τα ονόματα που υπήρχαν σε αυτούς, φάνηκε πως το αποτέλεσμα ήταν ντέρμπι. Τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά σύμφωνα με τα όσα είπαν οι παίκτες.

Εν τέλει, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το youweekly.gr και έτσι ο Κώστας Παπαδόπουλος είναιαυτός, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, πως είναι ο πιο αδύναμος από τους παίκτες των Διασήμων. Πρώτος ο ζαχαροπλάστης με ομόφωνη απόφαση, καθώς συγκέντρωσε οκτώ ψήφους και ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε μόνο μία.