Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος από την αποψινή (14/2) ψηφοφορία

Για άλλη μια φορά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος από την αποψινή (14/2) ψηφοφορία

Η αποψινή (14/2) ψηφοφορία του Survivor All Star έφτασε στον τέλος της, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, αφού έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας (δείτε εδώ το σκόρ) αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη που θα είναι προς αποχώρηση.

Η Μπλέ ομάδα πήγε στο συμβούλιο του νησιού και παρόλο που δεν ψήφιζαν αυτοί, λογομάχησαν με την Μελίνα Μεταξά, που βρισκόταν στο συμβούλιο, διότι είναι μια από τους τέσσερις υποψήφιους.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το αποψινό (14/2) συμβούλιο του Survivor All Star

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα!

Εν τέλει, για ακόμη μια φορά εμείς εδώ στο Youweekly.gr που από νωρίς το πρωί σας δώσαμε το όνομα του υποψήφιου.

Ο φαρμακοποιός μάζεψε 7 ψήφους, στην συνέχεια ακολούθησε ο Ζαχαροπλάστης με 3 ψήφους και στο τέλος ο Χανταμπάκης με μόνο 1 ψήφο, που μπορεί να είναι πεσμένος αγωνιστικά, αλλά τους βοηθάει και τους μαγειρεύει συνέχεια στην καλύβα, κάτι που φαίνεται ότι έχει εκτιμηθεί δεόντος από τους συμπαίκτες του.

Η "όλο νόημα" ανάρτηση της Δαλάκα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Μόνο δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε) με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, από το Survivor All Star, οι οποίες αποβλήθηκαν από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, διότι βρέθηκαν με κινητό στο δάσος.

Μετά την αποχώρηση της από το νησί του Άγιου Δομίνικου, η Δαλάκα κάνει αισθητή της παρουισία της, στα social media, διότι δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια σε κάποια εκπομπή του καναλιού, όπως είναι προγραμματισμένο (δείτε εδώ ποιος άλλος δεν έχει μιλήσει ακόμη).

Αυτή τη φορά ανέβασε ως story ένα βίντεο από τη σειρά του Netflix, Peaky Blinders, με το κείμενο που αναγράφεται πάνω να είναι όλο νόημα.

«Ζήτησα από το Θεό να με προστατέψει από τους εχθρούς και τότε ξεκίνησα να χάνω φίλους», αναφέρει το εν λόγω βίντεο. Αρκετά περίεργη η δημοσίευσή της αν σκεφτεί κανείς πώς οι συμπαίκτες της ήταν εναντίον της, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη (δείτε εδώ την ώρα της αποκάλυψης).