Masterchef 7: «Είναι σεξιστής, ανήκει στην...» - Ασύλληπτες κατηγορίες για τον Ηλία Κιαζόλι

«Για αυτόν, η καλή κοπέλα δεν πρέπει να κάνει τίποτα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Είναι σεξιστής, ανήκει στην...» - Ασύλληπτες κατηγορίες για τον Ηλία Κιαζόλι

Νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box βγήκε ο Ηλίας Κιαζόλι στο Masterchef All Star, κάτι που έμελλε να επηρεάσει πλήρως τις εξελίξεις με τις αποφάσεις του. Ο ίδιος λοιπόν είχε στο αποψινό 16/2 επεισόδια (στο οποίο είναι απών ένας από τους τρεις κριτές) την ευκαιρία να ορίσει τις νέες ομάδες και να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα.

Ωστόσο, με αφορμή αυτή την επιλογή των παικτών, η Πωλίνα και η Στέλλα εξέφρασαν την αιχμηρή τους άποψη για τον συμπαίκτη τους.

Σταύρωσαν τον Ηλία Κιαζόλι οι συμπαίκτριές του

«Προτιμάω πιο πολύ την κόκκινη ομάδα γιατί ο Ηλίας δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Γιατί είναι σεξιστής! Εντάξει, δεν είμαι σίγουρη, ας πούμε, δεν μου το λέει αυτό αλλά όπως βγαίνει από το πως μιλάει για τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άνδρες είναι καλύτεροι μάγειρες και οι κοπέλες δεν πρέπει να βρίζουν. Για αυτόν, η καλή κοπέλα δεν πρέπει να κάνει τίποτα» τόνισε από την πλευρά της η Πωλίνα.

Έπειτα, η Στέλλα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης στην κόκκινη ομάδα. Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

Ο παίκτης που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο (14/2) επεισόδιο μια επιστροφή-έκπληξη περίμενε τόσο τους διαγωνιζόμενους του Masterchef, όσο και το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως αντέδρασαν). Συγκεκριμένα, ο παλιός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Σταμάτης Κωβαίος επέστεψε στην κουζίνα ώστε να διεκδικήσει μια ευκαιρία για να ξαναβρίσκεται πίσω από τους πάγκους.

Ο Σταμάτης αντιμετώπισε μαγειρικά με τον Μότο Μότο, ο οποίος δεν τα είχε καταφέρει νωρίτερα στη δοκιμασία αντιγραφής (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των δυο διαγωνιζόμενων και αποφάσισαν πως στο σπίτι του MasterChef θα παραμείνει ο Νίκος Κοντός, με τον Σταμάτη Κωβαίο να χάνει την ευκαιρία να επιστρέψει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.