Survivor All Star: Με νεύρα και γεμάτες τσέπες έφυγε - Το ποσό που θα πάρει ο Κρις Σταμούλης

Δεν είναι και άσχημα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Με νεύρα και γεμάτες τσέπες έφυγε - Το ποσό που θα πάρει ο Κρις Σταμούλης

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Κρις Σταμούλη από το Survivor All Star, ο οποίος ήταν φανερά νευριασμένος με τους συμπαίκτες του, που τον ψήφισαν, (δείτε εδώ την στιγμή που έφυγε)αλλά βγήκε στον αέρα του Πρωινό μας και μίλησε για τα όσα έχουν γίνει.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι εξής: Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας, αλλά ο Κρις δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και πήρε τον δρόμο για το ξενοδοχείο (δείτε εδώ πως είναι το ξενοδοχείο) και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το ποσό που θα πάρει ο Κρις Σταμούλης για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κρις Σταμούλης μπήκε στο παιχνίδι στις 22 Ιανουαρίου, συνεπώς ο παίκτης θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε!

Βέβαια, το συμβόλαιο κάθε παίκτη έχει ρήτρα και ποινή, σαν χρηματικό πρόστιμο, σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος κανόνας. Ειδικά σε περίπτωση αποβολής. Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι οι συνεργάτες του Ατζούν στην περίπτωση της Χατζηανδρέου και Δαλάκας αποφάσισαν να δώσουν κανονικά τα χρήματα μετά από τέσσερις εβδομάδας.Κάτι που δεν είναι και τόσο δίκαιο για τους υπόλοιπους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω. Φοβόμουν και λιγότερο από τους άλλους», είπε αρχικά και σημείωσε πως ήταν άδικο που βγήκε ξανά στον τάκο, διότι είχε ανέβει αγωνιστικά, αλλά θεωρεί πως κράτησαν την Μελίνα ως backup για την επόμενη ψηφοφορία, κάτι που είναι λάθος, καθώς εκείνη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, απλώς έτρωγε από τις προμήθειες και δεν βοηθούσε την ομάδα με κάποιο τρόπο, ούτε στις δουλειές τις καλύβας, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Όσον αφορά το αν θεωρεί πως χάρηκαν ορισμένοι διαγωνιζόμενη με την αποχώρησή του, ανέφερε τα εξής ονόματα: «Ο Γκότσης, ο Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία» που έχουν δημιουργήσει μία κλίκα κατά τη γνώμη του και συμπλήρωσε πως ιδιαίτερα ο πρώτος ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τις κάμερες.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο Γκότσης (δείτε εδώ την σύντροφό του) και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα των μαχητών και πως είναι οι δύο παίκτες που κοιτούν περισσότερο από τους υπόλοιπους τα στατιστικά τους και πως φοβούνται να παίξουν με καλούς παίκτες, όπως ο Γκότσης με τον Μπάρτζη, για παράδειγμα, στα μαξιλάρια: «Δεν υπήρχε τόση χημεία με τους Ηλίες και την Έυη», επισήμανε στο τέλος.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Δεν έχω κάποια σχέση».