Το "καυτό" πλάνο της Ελένης Χαμπέρη που αναστάτωσε στο Survivor All Star (Βίντεο)

Στο χθεσινό 16/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Η Ελένη Χαμπέρη είναι μια από τις πιο γοητευτικές και αγαπητές παίκτριες μέσα στο Survivor All Star. Μένει μακριά από τις ίντριγκες, ενώ αποστασιοποιείται όταν γίνεται κάποιος τσακωμός είτε πριν τον στίβο μάχης είτε στα συμβούλια του νησιού.

Εκτός από κούκλα, έχει και τέλειο κορμί, αφού μην ξεχνάμε πως είναι personal trailer, οπότε έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, μιας και η γυμναστική είναι η δουλειά της.

Το "καυτό" πλάνο της Χαμπέρη στο χθεσινό Survivor All Star

Στο χθεσινό 16/2 λοιπόν επεισόδιο, η καμεραμάν "έπιασε" ένα πολύ "καυτό" πλάνο της, όταν ήταν ξαπλωμένη στην παραλία και χαλάρωνε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Να σημειώσουμε πως είχε γραφτεί πως η Ελένη είχε ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι, δείτε όμως πως είχε αντιδράσει ο σύντροφός της.

Το μήνυμα του συντρόφου της Χαμπέρη στο έπαθλο επικοινωνίας

Η Ελένη Χαμπέρη είναι μία από τις παίκτριες που γνωρίσαμε αρχικά πέρυσι κατά την συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά φέτος μας ξανασυστήθηκε μέσα από το Survivor All Star. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά και το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα της, αφού είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος και οι μπλε δυσανασχετούν μαζί της, ωστόσο είναι πολλά ακόμη πέρα από καλή αθλήτρια.

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2 γνωρίσαμε μια πιο ευαίσθητη πλευρά της, καθώς οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και της δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσει τα γράμματα των αγαπημένων της προσώπων, ανάμεσά στα οποία ήταν και εκείνο του συντρόφου της (δείτε εδώ την γκάφα του Λιανού για εκείνον).

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έβαλε τα κλάματα διαβάζοντας λέξη λέξη τα λόγια του καλού της, καθώς της λείπει πολύ και θέλει να γνωρίζει εάν είναι καλά και πως περνάει τις ημέρες του μακριά της, όπως και εκείνος άλλωστε.

]