Masterchef 7: Ποια ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία

Αντιδράσεις με τη διπλή ασυλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Ποια ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία

Με τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας που είδαμε χθες ξεκίνησε το αποψινό 17/2 επεισόδιο του Masterchef 7 (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του Πάνου Ιωαννίδη που απουσιάζει στα τελευταία επεισόδια), με τις τρεις ομάδες, Κόκκινη, Μπλε και Πράσινη να τα περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία.

Οι κριτές λοιπόν θα ανακοίνωναν στους παίκτες τόσο την τελική βαθμολογία όσο και τον διαγωνιζόμενο που θα λάμβανε ασυλία σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Ποια ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία

Την πολυπόθητη νίκη λοιπόν την κέρδισε η ομάδα συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς στο τελευταίο πιάτο μιας και η κόκκινη ομάδα συγκέντρωσε 2 βαθμούς ενώ η πράσινη ομάδα 0. Έτσι, τα μέλη της μπλε ομάδας είχαν την ευκαιρία να δώσουν ασυλία σε έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Αυτός τελικά ήταν ο Θεόδωρος, μια απόφαση βέβαια που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Στη συνέχεια ο αρχηγός της δεύτερης σε βαθμολογία ομάδας, δηλαδή ο Δημήτρης από τους κόκκινους, έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της ομάδας του.

Τελικά, αποφάσισε να δώσει ασυλία στη Σέβα μιας και, όπως τόνισε, έφερε κάποιους πόντους στην ομάδα με το πιάτο της.

Ο παίκτης που αποχώρησε στο 14/2 επεισόδιο

Στο (14/2) επεισόδιο μια επιστροφή-έκπληξη περίμενε τόσο τους διαγωνιζόμενους του Masterchef, όσο και το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως αντέδρασαν). Συγκεκριμένα, ο παλιός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Σταμάτης Κωβαίος επέστεψε στην κουζίνα ώστε να διεκδικήσει μια ευκαιρία για να ξαναβρίσκεται πίσω από τους πάγκους.

Ο Σταμάτης αντιμετώπισε μαγειρικά με τον Μότο Μότο, ο οποίος δεν τα είχε καταφέρει νωρίτερα στη δοκιμασία αντιγραφής (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των δυο διαγωνιζόμενων και αποφάσισαν πως στο σπίτι του MasterChef θα παραμείνει ο Νίκος Κοντός, με τον Σταμάτη Κωβαίο να χάνει την ευκαιρία να επιστρέψει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.