Survivor All Star: «Αφού δεν μπορείς αγοράκι...» - Μπάχαλο στην καλύβα με τον Καραγκούνια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αφού δεν μπορείς αγοράκι...» - Μπάχαλο στην καλύβα με τον Καραγκούνια

Πέρα από την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη που κλήθηκαν να διαχειριστούν (δείτε εδώ τι είπαν) όμως, όπως παρακολουθήσαμε στο αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, οι μπλε έπρεπε να ξεπεράσουν τα γνώριμα προβλήματα συμβίωσης.

Το ψαροντούφεκο... άναψε φωτιές στην παραλία των ΜΠΛΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Τάκη Καραγκούνια!

Ο τσακωμός των μπλε στο Survivor All Star

«Σήμερα το πρωί, ενώ έχουμε μιλήσει από βραδύς με τα παιδιά, κυρίως τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για το ποιος θα έρθει μαζί να με βοηθήσει στο ψάρεμα, έγινε κάτι το τελείως παράδοξο! Είμαι έτοιμος να μπω μέσα, προσπαθώ να σετάρω το ψαροντούφεκο και να φύγουμε με τον Ασημακόπουλο και έρχεται ο Ηλίας Γκότσης με ένα ψάρι που βρήκε ψόφιο στην παραλία.

«Δωσ’ μου το ψαροοντούφεκο για πέντε λεπτά, να πάω να το κάνω γύρισμα για να πω ότι έπιασα και γω κάτι» μου είπε. Εντάξει, παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι όλα τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά, εμφανώς ενοχλημένος, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν το συγκεκριμένο θέμα απλώθηκε στην παραλία και στην υπόλοιπη μπλε ομάδα, όπως ήταν επόμενο, επικράτησε φυσικά πανικός. Και αυτός μιας και ορισμένοι υποστήριζαν την μια πλευρά, του Τάκη, ενώ άλλοι υποστήριζαν την άλλη πλευρά, του Ηλία.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες» φώναξε δυο φορές, με νόημα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star στην Εύη Σαλταφερίδου που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον καλό της φίλο.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε 19/2 στο Survivor All Star, έχουμε ξεκατίνιασμα, τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τον πρώην υποψήφιο προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα. Με λίγα λόγια "κόλαση ο Άγιος Δομίνικος" και οι τηλεθεατές θα δουν πολύ "ψωμάκι", αφού το κόλπο του Ατζούν με τους νέους παίκτες πιάνει.

Έξι πρόσωπα από τα παλιά, μπήκαν στο αεροπλάνο, έφτασαν στο εξωτικό νησί και με βάρκες πήγαν στις παραλίες Διάσημων και Μαχητών. Τρεις μπήκαν στην πρώτη ομάδα και άλλοι τρεις στην δεύτερη - δείτε πως χωρίστηκαν και τα ονόματα τους.

Όπως είδαμε στο trailer (δείτε το εδώ) με το που πατήσει το πόδι της η Ελευθερία Ελευθερίου (που βρίσκεται ανάμεσα στους νέους παίκτες) στην παραλία των Διάσημων θα ξεκινήσει την συζήτηση με τον πρώην της, ωστόσο, θα καταλήξει σε άγριοι καβγά, στον οποίο θα μπλεχτεί και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Γενικά με την είσοδο μου θέλω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες. Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια», ακούγεται να λέει στην αρχή του trailer η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια ο Σπύρος που θα μάθει τι έχει συμβεί, θα του κάνει κατά μέτωπο επίθεση λέγοντας πως έχει εκθέσει δυο γυναίκες, με τον Μάριο να του απαντάει πως δεν τον αφορά το ζήτημα.

Λίγο αργότερα, επίθεση θα δεχτεί και από την Ελευθερία η οποία θα τον πει ντροπή της Κύπρου και απαράδεκτο, μαζί και με πολλά άλλα ακατάλληλα κοσμητικά επίθετα.

Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα ασυλία, τον οποίο θα κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Μαχητές. Άρα οι Διάσημοι θα ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους να βγει στον τάκο.

Εδώ λοιπόν, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Διάσημοι δεν θα ψηφίσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα... αλλά τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η ψυχολογική πίεση που κάνει ο φαρμακοποιός τελικά απέδωσε καρπούς και τον έσωσαν!

Τώρα μένει να δούμε αν χάσουν πάλι ποιος θα ψηφιστεί!

Survivor All Star spoiler 19/2 υποψήφιος προς αποχώρηση