Survivor All Star highlights 20/2: Σοκ! Ο παίκτης που διεκδικεί την Ελευθερίου μετά τον χωρισμό της από τον Μάριο

Χαμός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star highlights 20/2: Σοκ! Ο παίκτης που διεκδικεί την Ελευθερίου μετά τον χωρισμό της από τον Μάριο

Για ακόμη μια φορά, το επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 20/2 τα είχε όλα, εντάσεις, καυγάδες αλλά φυσικά ακόμα έναν παίκτη που βγήκε υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα 20/2 highlights του Survivor All Star

«Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση...» - Η αποκάλυψη του Βασάλου μετά το σκηνικό με την Ελευθερίου & τον Πρίαμο

Ξεκίνησε το (20/2) επεισόδιο του Survivor All Star και μαζί με τις πρώτες εικόνες που προβλήθηκαν, άρχισαν αμέσως και τα παρατράγουδα. Η ομάδα των Κόκκινων συγκεντρωμένη θέλησε να συζητήσει τι συνέβη στο συμβούλιο, μιλώντας για τα άτομα που ψηφίστηκαν και η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να αποκαλύψει τι της είπε ο Μάριος Πρίαμος λίγο μετά το τέλος τις ψηφοφορίας (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Λιανός για το σκηνικό με την Ελευθερίου).

«Τυχερή είσαι, γιατί άμα σε ψήφιζα θα έβγαινες εσύ», της είπε χαρακτηριστικά με εκείνη να απορεί και να του λέει πως δεν τον ψήφισε εκείνη. Τότε είναι που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε τον λόγο και και εξήγησε ότι εκείνη είναι που έδωσε το όνομά του στην κάλπη, διότι, όπως είπε: «Είχα μια Ελευθερία να κλαίει όλη νύχτα στην αγκαλιά μου».

Τα γεγονότα, όμως, δεν πέρασαν απαρατήρητα και ασχολίαστα και από την ομάδα των Μπλε, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει πως «Ψοφάει γι' αυτά». Επισήμανε πως δεν είναι κάτι τόσο ευχάριστο, διότι έχει περάσει κι εκείνος από κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση πριν χρόνια εν αγνοία μου», αλλά ανέφερε πως του αρέσει και λίγο η ίντριγκα.

Και παραδέχτηκε έπειτα ο Τάκης Καραγκούνιας: «Εγώ άκουσα ότι κάτι υπήρχε απ’ έξω».

Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετέφερε στους συμπαίκτες του: «Η Ελευθερία τα είχε με τον Μάριο, έτσι είπανε. Είχανε κάτι για δύο μήνες και μπήκε μέσα η Ελευθερίου και του είπε: Τι γίνεται εδώ αγάπη μου; Άλλα μου έταζες και παπ, του έριξε μία».

«Του αρέσει η Ελευθερία» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Τάκη Καραγκούνια

Την ώρα που η ομάδα των Διασήμων κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα στο Survivor All Star, πρώτον επειδή έβγαλε έναν παίκτη της στον τάκο μετά την ήττα και δεύτερον εξαιτίας του καβγά του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου, οι Μαχητές το έχουν ρίξει στην πλάκα και γελούν με όσα συμβαίνουν στους αντιπάλους τους, στους οποίους οι αφίξεις δεν φαίνεται να έκαναν πολύ καλό.

Έτσι, λοιπόν, άρχισαν να μιλούν για το "τετράγωνο" ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι από την Κύπρο και την προδοσία της Καρολίνας στον Μπο που ήταν φίλος με την Ιωαννίδη πριν συμβεί το φιλί τους στην καλύβα μέσα στο δάσος. Τα γέλια ήταν ασταμάτητα, μέχρι που επισήμαναν κάτι ακόμη "μεγαλύτερο".

Μία από τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα των Μπλε άρχισε να "πειράζει" τον Τάκη Καραγκούνια για το γεγονός πως πλέον η Ελευθερίου είναι ελεύθερη, επομένως μπορεί πια να την "γλυκοκοιτάζει" ανενόχλητος. Ο ίδιος αμέσως κοκκίνησε και τους ζητούσε να σταματήσουν, αλλά εκείνη επέμεναν πως δεν είναι κακό να του αρέσει και να θέλει να την προσεγγίσει.

«Ήταν πάρα πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα, βίωσα το δικό μου...» - Συντετριμμένη η Ελευθερίου για τον Πρίαμο

Από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου, επικρατεί μεγάλη ένταση στην ομάδα των Κόκκινων, εξαιτίας του ότι εκείνη ζητά εξηγήσεις από τον Μάριο Πρίαμο για το γεγονός ότι την απάτησε με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο παιχνίδι και δεν δίστασε να το κάνει μπροστά σε όλους.

Αφού πέρασαν όμως οι πρώτες ημέρες και ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Ο Ιωαννίδης ανέφερε πως θέλησε να δώσει χώρο και χρόνο στην πρώην του για να ξεσπάσει και να ηρεμήσει, ενώ εκείνη εξήγησε πως ήταν πολύ θυμωμένη με την όλη κατάσταση.

«Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας το οποίο κάθισα, άκουσα, το σεβάστηκα, γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να αφήσω να γίνει αυτή η έκρηξη και να τοποθετηθώ με πιο ήρεμο τρόπο. Ο Σπύρος μου είπε ότι η τοποθέτησή του ήταν λάθος και δεν ήθελε να το κάνει αυτό. Εν μέρει είπα οκ, γιατί πρώτον δεν κολλούσε να κάνει αυτή την κίνηση.

Ο μόνος που κολλούσε να το κάνει είναι η Ελευθερία ή εγώ. Δεν τους αφορά, είναι κάτι προσωπικό», είπε ο Μάριος Πρίαμος και εξήγησε πως δεν ήταν ωραίο όλο αυτό που έγινε διότι κανείς δεν γνωρίζει και τις δύο πλευρές, ενώ τα λόγια που ακούστηκαν ήταν πολύ βαριά για εκείνον.

«Δεν ξέρω πραγματικά από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία, πολλά τα γεγονότα, ήταν πάρα πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ», ανέφερε με την σειρά της εκείνη.

Στη μέση, όμως, βρίσκεται και ο Μαρτίκας, ο οποίος αφού είπε στον Πρίαμο ότι δεν ήθελε να του μιλήσει έτσι, μετά πήγε στην Ελευθερία και της δήλωσε: «Δεν έκανα σκόπιμο ριάλι για όλο αυτό. Το ριάλιτι ο Μάριος το έκανε».

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στην πίστα και εκεί ξέσπασε τότε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

«Για τέταρτη φορά υποψήφιος. Πώς τυχαίνει να είμαι τέταρτη φορά υποψήφιος; Έχω βγάλει την μπαντάνα. Θα ήθελα να σεβαστείτε την απόφασή μου. Είμαι λιγάκι στενοχωρημένος πάρα πολύ αλλά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για την ομάδα. Θα αγωνίζομαι για το φαγητό μου και την ασυλία μου.

Κακά τα ψέματα με ψήφισαν 5 άτομα και όχι όλη η ομάδα. Κανείς δεν με έχει υποστηρίξει. Την προηγούμενη εβδομάδα με είπανε ψεύτη, γλείφτη και χαζό», είπε μεταξύ άλλων και άρχισε να τσακώνεται με τον Στάθη Σχίζα.

Ο κακός χαμός! Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Άλλο ένα αγώνισμα του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας 20/2 και παρά τον πολύ δύσκολο και ενδιαφέροντα αγώνα, μόνο μία ομάδα κατάφερε να φέρει τη νίκη. Οι μπλε ξεκίνησαν με νίκες, αλλά γρήγορα οι κόκκινοι, οι οποίοι δεν θέλουν να βγάλουν άλλον ένα παίκτη τους στον τάκο, κατάφεραν να βγουν μπροστά σε πόντους και δεν άργησε να έρθει το 9 - 8.

Και οι δυο ομάδες το ήθελαν πολύ γι' αυτό και έβαλαν τους πιο δυνατούς τους παίκτες να ματσάρουν στο τέλος. Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο βρέθηκαν αντιμέτωποι, λοιπόν, στο καθοριστικό race, που απαιτούσε την καλή συνεννόηση των παικτών και παρόλο που οι Διάσημοι δυσκολεύτηκαν γενικότερα σε αυτό, ο παίκτης των επωνύμων κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φέρει την νίκη για την ομάδα του, επιβεβαιώνοντας του youweekly.gr για άλλη μία φορά.

Έτσι, λοιπόν, θα μπορέσουν να ξεχάσουν για λίγο το δράμα τους με τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου και θα φτάσουν στο συμβούλιο ως απλοί παρατηρητές, αφήνοντας του αντιπάλους τους να "μπλεχτούν" μέχρι να "δώσουν" κάποιον παίκτη τους απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο.

«Σου κρατάω μούτρα» - Η Μαριαλένα θύμωσε στον Σάκη χωρίς να φταίει και εκείνος της ζητούσε συγγνώμη

Οι Κόκκινοι έφεραν τη νίκη στο (20/2) επεισόδιο του Survivor All Star και αυτό ήταν κάτι που "διέλυσε" την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όχι, επειδή η σύντροφος του "διάσημου" Σάκη Κατσούλη δεν θα φάει ή θα βγάλει στον τάκο κάποιον συμπαίκτη της, αλλά επειδή ο καλός της ήταν ο μόνος που φώναζε και εμψύχωνε όλη την ομάδα του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Γνωρίζει πολύ καλά πως δεν φταίει εκείνος που η ομάδα του του έχει ζητήσει να τους κατευθύνει, να τους δίνει οδηγίες και να τους φωνάζει, ώστε να μην επηρεάζονται από τους μπλε, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως ο έρωτάς της πρέπει να υποστηρίζει κάποιον άλλο πέρα από εκείνη.

Του ανέφερε συνεχώς πως καταλαβαίνει φταίει η κατάσταση, αλλά του κράτησε για λίγο μούτρα μέχρι να "σπάσει" και να βρεθεί στην αγκαλιά του με τον ίδιο να της θυμίζει πόσο πολύ την αγαπάει (δείτε εδώ τι συμβαίνει με εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο όμως). Μάλιστα, ο Σάκης της ζήτησε και συγγνώμη για να τα βρουν και να τον συγχωρέσει.

«Όταν παίζεις, δεν φωνάζω ποτέ για να μην αποσυντονίσω τον συμπαίκτη μου. Θέλω μεν να κερδίσει ο συμπαίκτης μου, αλλά δεν θέλω να σε αποσυντονίζω γιατί με νοιάζει και η προσωπική σου νίκη, να είσαι εσύ χαρούμενος. Δεν φταις εσύ, η κατάσταση φταίει. Δεν σε κατηγόρησα Σάκη μου», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και απάντησε ο Σάκης Κατσούλης: «Εμένα πιστεύεις, δεν με αφορά η προσωπική σου επιτυχία, ή είναι εύκολο αυτό που ζούμε; (…) Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως».

Παμψηφεί στο παρά τσάκ - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Στο τέλος του έφτασε το (20/2) επεισόδιο του Survivor All Star και παρά τις εντάσεις αφού οι μπλε έχασα στον αγώνα, κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού κάποιον παίκτη ώστε να βρεθεί στον τάκο και να αναμετρηθεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο των κόκκινων.

Ξεκίνησε, λοιπόν, η μάζωξη και ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα μιλώντας με τους νέους παίκτες για την προσαρμογή τους, καταλήγοντας να "πειράζει" την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την σχέση της με τον Βαλάντη στον προηγούμενο κύκλο που δεν ήταν καθόλου καλή, με εκείνη να του στέλνει χαιρετίσματα.

Φυσικά, δεν άφησε απέξω και την Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία άρχισε να "τσιγκλά" πετώντας της σπόντες για τον Μάριο Πρίαμο. Φυσικά, εκείνη αυτή τη φορά, αντί να θυμώσει ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε την πλάκα. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να αφήσουν ότι έγινε πίσω τους και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι, ενώ άλλωστε τους είδαμε και να αγκαλιάζονται στον αγώνα μετά από νίκη και να αλληλουποστηρίζονται.

Η Χριστίνα Κεφαλά, από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε στον Ντάφυ, γνωστό ως Τριαντάφυλλο στο ευρύ κοινό, με τον οποίο προπονούνταν στο ίδιο γυμναστήριο πριν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν την γλίτωσαν με τόσα γέλια, όμως οι Μαχητές. Έτσι, ένας ένας προχώρησαν προς την κάλπη και έγραψαν το όνομα που θα ήθελαν να δουν ως υποψήφιο. Όπως, λοιπόν, σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο youweekly.gr πρώτοι από όλους, την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού θα χρειαστεί για άλλη μία φορά η Μελίνα Μεταξά. Βέβαια, και εκείνη έπρεπε να δώσει ένα όνομα, οπότε "έδωσε" τον Ασημακόπουλο, χωρίς η ψήφος της να πιάνει τόπο.