Δεν πρόλαβε να μπει και τον καμαρώνουν ήδη - Η ανάρτηση της Αβραμάκη για τον Πιλίδη στο Survivor all star

Για το χθεσινοβραδινό (26/2) επεισόδιο του ριάλιτι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν πρόλαβε να μπει και τον καμαρώνουν ήδη - Η ανάρτηση της Αβραμάκη για τον Πιλίδη στο Survivor all star

Το χθεσινοβραδινό (26/2) επεισόδιο του Survivor All Star ήταν αρκετά έντονο και είχε πάρα πολύ ένταση, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη σχολιάζοντας αρχικά σχολίασε το κολιέ που φορούσε και το οποίο του είχε χαρίσει η Καρολίνα Καλύβα πριν φύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Η Ελευθερία Ελευθερίου συζητώντας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε στεναχωρημένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του - παρά την βόλτα τους στο δάσος - (δείτε εδώ που πήγαν και εξαφανίστηκαν στο δάσος), ενώ στη συνέχεια ειπώθηκε και το όνομα του τρίτου προσώπου που είχε έρθει κοντά ο Κύπριος.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο την είσοδό τους στην παραλία έκαναν δύο νέοι παίκτες, η Νικολέτα Μαυρίδη, που μπήκε στους Διάσημους και ο Γιωρίκας Πιλίδης που πήγε στους Μαχητές (δείτε εδώ την άφιξη τους).

Ο δεύτερος ήταν μάλιστα καθοριστικός στον πρώτο αγώνας ασυλίας και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς κέρδισε τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η ανάρτηση της Σοφιάννας Αβραμάκη για τον Γιώργο Πιλίδη στο survivor all star

Την προσπάθεια του Γιωρίκα Πιλίδη δημοσίευσε στα instastories της και η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία παρακολούθησε το επεισόδιο και όπως φαίνεται, στηρίζει ανοιχτά τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης.

Η ανάρτηση της σοφιάννας για τον γιωρίκα πιλίδη

Τα σχόλια στο twitter για την είσοδο του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star

Η άφιξη του Πιλίδη έφερε γούρι, αφού οι μπλε πήραν τη νίκη και έτσι στο twitter είδαμε να γίνεται πανηγύρι με τους χρήστες να εκθειάζουν τον πολύ γρήγορο στα run παίκτη.