Survivor All Star highlights 4/3:Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως φεύγει... - Όλοι τσακώθηκαν πριν το συμβούλιο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 4/3:Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως φεύγει... - Όλοι τσακώθηκαν πριν το συμβούλιο

Έχουμε όλα τα highlights του Survivor All Star! Τι συνέβη στο έκτακτο επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου 4/3; Ποιοι τσακώθηκαν και ποιος αποχώρησε;

Αναλυτικά τα 4/3 highlights του Survivor All Star

«Είναι παιχνίδι ρε...» - Καταρρακώθηκε η Χαμπέρη με του κόκκινους

Η Ελένη Χαμπέρη, που την υποστήριξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε να τσακώνεται με την ομάδα των κόκκινων.

Η Ελένη Χαμπέρη έχει πιεστεί αρκετά ψυχολογικά με την ψηφοφορία της αλλά και με τα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα γύρω από το όνομα της. Η ίδια νιώθει πώς δεν έχει την απαραίτητη στήριξη από μέλη της ομάδας όταν μπαίνει στους στίβους μάχης και θεωρεί πώς όλο αυτό είναι «κόλπο».

Τα "καρφιά" του Βασάλου για τους διάσημους

Μετά την νίκη των μαχητών στον (3/3) αγώνα, οι διάσημοι ξεκίνησαν να διαλύονται. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στον τσακωμό των Στάθη Σχίζα και Στέλιο Χανταμπάκη (δείτε τον εδώ), δεν γινόταν να το αφήσει ασχολίαστο και με το μοναδικό του χιούμορ έδωσε την πινελιά του σε αυτόν τον τσακωμό.

«Εγώ έχω έρθει εδώ πέρα για το ριάλιτι, οι αγώνες δεν με αφορούν. Και με το πόδι τώρα δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω. Εχθές όμως με έσβησαν οι κόκκινοι. Αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Χανταμπάκης, Στάθης, αρχιμάγειρας Μαρτίκας. Παιδιά, ρισπέκτ, προσκυνάω, με σβήσατε από τον χάρτη. Δεν έχω λόγια, δεν είπα κουβέντα. Ήμουν το λαμπαντέρ, το πορτατίφ της μπλε ομάδας, του Survivor, μια γλάστρα. Τελείωσα εγώ, με πεθάνατε!», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Σχίζας και Τζο εκτός στίβου μάχης

Λίγο πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να ρωτάει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, πως νιώθουν και τότε η Τζό Μαριδάκη αποχώρησε. Ο λόγος φυσικά είναι... μια αδιαθεσία!

Πριν κάν τελειώσουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση τις δηλώσεις τους, η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε υποβασταζώμενη από του μαχητές και τότε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε οτι ένιωσε μια αδιαθεσία και θα είναι απών!

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι ελλείψεις είχα και οι Διάσημοι. Αναφερόμαστε φυσικά στον Στάθη Σχίζα που έχει τραυματιστεί και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, όταν μιλούσε η ομάδα ήταν λίγα μέτρα μακριά.

«Δεν βλέπω φως στο τούνελ» - Σε άθλια κατάσταση ο Σάκης Κατσούλης

Μετά τον καβγά που ξέσπασε από τη συμπεριφορά και τα λόγια των Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα, όπου ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης έβαλαν τα κλάματα (δείτε εδώ το απόσπασμα), ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς είναι η ψυχολογία τους.

Ο Σάκης Κατσούλης όταν τον ρώτησε ο Λιανός, πως είναι απάντησε: «Εμείς και πεινάμε και έχουμε καιρό να φάμε και είναι δυσοίωνο το μέλλον της κόκκινης ομάδας. Αυτό μου έλεγε και ο μπαμπάς μου από μικρός, "ομάδα είναι το σύνολο των ατόμων που έχουν κοινό σκοπό και στόχο" και αυτό έχει χαθεί στην κόκκινη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Είναι πάρα πολλές οι αναταραχές, ανοιχτά μέτωπα, περίεργες καταστάσεις και στενάχωρες, βαριές κουβέντες. Το μόνο που μας σώζει είναι αν ο καθένας ξεχωριστά μπορέσει να βρει την συγκέντρωση για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την ομάδα, μόνο τότε θα έρθει αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Λιανός απόρησε με την απάντηση του Σάκη Κατσούλη αφού τον θεωρούσε αισιόδοξο, με τον παίκτη να απαντά: «Δεν βλέπω φως στο τούνελ είμαι και εγώ ράκος ψυχολογικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Μπορεί επειδή παίζω για δεύτερη φορά, μπορεί επειδή μεγάλωσα δύο χρόνια από το προηγούμενο Survivor. Προσπαθώ και εγώ να βρω τα πατήματά μου, για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και εύχομαι να τα καταφέρω γρήγορα».

«Παρακολουθήσαμε... μεξικάνικο σίριαλ» - Το "πετσόκομμα" του Γκότση για Μπάρτζη και Σχίζα

Μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στο (3/3) επεισόδιο και πιο συγκεκριμένα τον καβγά που ξέσπασε από τη συμπεριφορά και τα λόγια των Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα, η ατμόσφαιρα είναι ακόμα τεταταμένη.

Λίγο πριν τον αγώνα μάχης, ο Ηλίας Γκότσης θέλησε, να τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής τις βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν, αλλά και την επιθετική στάση των δύο παικτών, λέγοντας: «Χθες πριν το αγώνισμα νομίζω ότι παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο από μεξικάνικο. Μέχρι τότε νόμιζα ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, απλά τελικά μπορεί να είναι μόνο μπροστάρης, ο αυτοφωράκιας ας πούμε, γιατί εμφανίστηκαν κι άλλοι πρωταγωνιστές.

Ξαφνικά είδα και τον Στάθη και τον Μάριο να παίρνουνε θέση. Μπήκε ακόμα και ο Χανταμπάκης στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι θέλω 2-3 επεισόδια να καταλάβω ακόμα τι γίνεται. Δεν έχω καταλάβει ποιοι έχουνε πάει με ποιους. Ακούστηκαν πολύ χοντρά λόγια όμως. Νομίζω ότι δεν φταίει η χαμένη ασυλία, αλλά η χαμένη αξιοπρέπεια κάποιων εκεί μέσα».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ο λόγος για τους... Μαχητές!

Για μια ακόμη φορά εμείς εδώ στο Youweekly.gr βγήκαμε σωστοί, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς σήμερα το πρωί! Με σκόρ 10-8, οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ήρεμοι και χορτάτοι!

«Γυρίζει τη μπιφτέκα» - Ασύλληπτο κράξιμο από την Κεφαλά στον Σάκη

Μετά από όλα αυτά, η Χριστίνα Κεφαλά εξομολογήθηκε ορισμένες… αλλαγές στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αυτές είχαν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη.

Ειδικότερα, η παίκτρια των Μαχητών τόνισε πως: «οι αλήθεια είναι ότι οι συμπαίκτες μου, πριν παίξω το 9 run, μου είπαν να παίξω λίγο την χτυπημένη σε κάποιο σημείο για να σταματήσω να παίζω, να βγω έξω και να το προχωρήσει κάποιος άλλος για να μπορεί να φέρει τον πόντο.

Εκείνη τη στιγμή πραγματικά στεναχωρήθηκα και απογοητεύθηκα γιατί είδα ότι η ομάδα μου, τελικά, δεν πιστεύει σε εμένα. Με έριξε ψυχολογικά όλο αυτό. Είμαι τόσο τίμια που δεν θέλω να παίζω λαμογιές που παίζει η μπλε ομάδα και βγάζει έξω τους παίκτες της. Ήθελα να πάω με όλα τα κότσια και, αν μπορούσα, να καταφέρω το εννιά και θα ήμουν ευτυχισμένη».

«Μετά τη χθεσινή αναφορά του Νίκου Μπάρτζη, γενικά ο Σάκης έχει αλλάξει λίγο τη στάση του. Με βοηθάει στους στόχους, σήμερα μου έδωσε καρύδα ψητή να φάω που δεν το έχει ξανακάνει και μπροστά σε όλους μου είπε «μπράβο» που το πήρα πάνω μου και πήγα να παλέψω για να φέρω το 9 στην ομάδα.

Γενικά βλέπω μια αλλαγή στάσης. Εκεί που ήταν απόμακρος, με ψηφίζουν και τελικά μάλλον κάποιος γυρίζει το μπιφτέκι» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Κεφαλά στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

«Με διέλυσε ψυχολογικά!» - Το λάθος της Ελευθερίου προς τον Σχίζα

Λίγη ώρα πριν την συνάντηση των δύο ομάδων στην παραλία των Διασήμων επικράτησε ξανά λίγη αναμπουμπούλα, ειδικά μετά το ξέσπασμα της Ελένης Χαμπέρη.

Μετά την υποψηφιότητα της Χαμπέρη, η Ελευθερία Ελευθερίου στοχοποιήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Στάθης Σχίζας ήρθε σχεδόν στα… χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Μετά όμως από όλα αυτά, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε μια κατάσταση, που τον ενόχλησε και του χάλασε την ψυχολογία και για αυτό ευθύνονταν η τραγουδίστρια.

«Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα «χαστούκι» και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. «Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι» μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω «για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;».

Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε στον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, «θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά» και για αυτό το λέει».

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.

Με τη σειρά της, δε, η Ελευθερία Ελευθερίου τοποθετήθηκε εκτενώς στην κάμερα του Survivor All Star. «Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω.

Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;».

«Ωραίο το αγωνιστικό και όλα αυτά αλλά τι να το κάνεις όταν πηγαίνεις στους αγώνες και δεν έχεις ψυχολογία; Πήγαμε στον αγώνα για έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε δέκα μέρες και ο Στάθης πούλησε τον αγώνα λέγοντας ότι πονάει το κεφάλι του. Τον βλέπαμε να γελάει πηγαίνοντας στη γιατρό και χαιρόταν που μας έβλεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας».

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, στην καθιερωμένη συζήτηση των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκίνησε έναν λεκτικό πόλεμο εναντίων του Νικόλα Αγόρου, αλλά και του Τάκη Καραγκούνια μετά την επιστροφή του από τον γιατρό, τον οποίο βέβαια δεν άφηνε να τελειώσει οποιαδήποτε πρόταση, κάτι που εξόργισε τον μισθοφόρο.

Στην συνέχεια, ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε στον Καραγκούνια και τον χαρακτήρισε «sugar daddy», κάτι που με βάση την ηθική του δεν ήταν και τόσο ευγενικό προς το πρόσωπο του.

Για μια ακόμη φορά το Youweekly.gr δικαιώνεται και η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Χριστίνα Κεφαλά!