Survivor all star: «Πάει έξω για να...» - Η αποκάλυψη του Βασάλου για τον Σχίζα

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πάει έξω για να...» - Η αποκάλυψη του Βασάλου για τον Σχίζα

Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το χθεσινοβραδινό (6/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star (δείτε εδώ την στιγμή) έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Μπορεί η Τζό Μαριδάκη να έχει διαφορετική αντίληψη για το θέμα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της) αλλά στην ομάδα των κόκκινων όλοι είναι χάλια.

Βέβαια μετά τα αποκαλυπτήρια του Σχίζα για τα λόγια της Ελευθερίου (δείτε εδώ τα όσα είπε) ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε, σύμφωνα με τον ίδιο φυσικά.

Η αποκάλυψη του Βασάλου για τον Σχίζα στο Survivor all star

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο Ελευθερίας – Σχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ναι μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Το Youweekly.gr εννοείται πως έχει από νωρίς το πρωί της Τρίτης 6/3 όλα τα spoil για το Survivor All Star

Η 9η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 5/3 πολύ επεισοδιακά αφού πέρα από τη νίκη των μαχητών στην πρώτη ασυλία (που συνήθως αποτελεί έκπληξη όταν συμβαίνει), ο Στάθης Σχίζας, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Απόψε 6/3, πέρα από τον τσακωμό της Ελευθερίου με τον Μαρτίκα (δείτε εδώ τι θα συμβεί) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο στίβο μάχης αλλά και τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση που θα κάτσουν δίπλα στην τραγουδίστρια, αφού εκείνη ψηφίστηκε από την ομάδα των Κόκκινων, μετά την χθεσινή τους ήττα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, οι Διάσημοι με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα τους έχουν αποδυναμωθεί πλήρως και φαίνεται πως έχουν αρχίσει να παραπατούν επικίνδυνα! Κι απόψε η ήττα είναι μονόδρομος για εκείνους!

Η πηγή μας μας αποκάλυψε πως όχι μόνο κερδίζουν ξανά οι μαχητές αλλά οι υποψήφιοι από την πλευρά των Κόκκινων θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).