MasterChef 7: "Αναμπουμπούλα" στο STAR - Έγινε γνωστό πως...

Αλλαγές για το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7:

Μπορεί σήμερα το βράδυ (8/3) να δούμε νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 7, ωστόσο το κανάλι του STAR επιφυλάσσει μία έκπληξη για το φανατικό κοινό. Την προηγούμενη εβδομάδα, χάθηκαν κάποια επεισόδιο λόγω των εξελίξεων της τραγωδίας στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει αναπλήρωση αυτών αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, θα δούμε λίγο περισσότερο MasterChef, εφόσον τα επόμενα επεισόδια θα προβληθούν την Τετάρτη 8/3 – Πέμπτη 9/3 – Παρασκευή 10/3 – Κυριακή 12/3 στις 21:00 στον σταθμό και την Κυριακή στις 18:15 θα προβληθεί το MasterClass.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαι απλά ο αδερφός του Βαλάντη! Έδειξα...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Αυγενικός του MasterChef 7 για τον τραγουδιστή

Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef 7

Απόψε, Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο MasterChef 2023 έχουμε Test Δημιουργικότητας και αυτή τη φορά ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό μπαίνει στο προσκήνιο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να εμπνευστούν και να αποδώσουν δημιουργικά πιάτα με βάση τους λαχανοντολμάδες.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Οι αποφάσεις του θα φέρουν «αντιμέτωπους» όσους θέλουν να επιλύσουν τις μαγειρικές τους διαφορές, πόσο όμως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Τελικά, ποιος ή ποια θα βρεθεί απέναντι στη νέα «εισβολέα» Μαρίνα Ντεμολάι;

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το χθεσινό (7/3) επεισόδιο του Masterchef 7 είχε απ' όλα! Τσακωμούς, ίντριγκες (δείτε εδώ ποιες φαγώθηκαν), αλλά και το πιάτο αντιγραφής, που οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξανά φτιάξουν, διότι ψηφίστηκαν σύσσωμοι από την ομάδα τους.

Ο λόγος για τον Δημήτρη, τη Στέλλα και τον Σταύρο, όπου τα πιάτα τους στην ομαδική δοκιμασία είχαν τη χειρότερη βαθμολογία.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν στην θέση της κριτικής επιτροπής και παρουσίασε το πιάτο που θα πρέπει οι διαγωνιζόμενοι να αντιγράψουν. Η Στέλλα τα κατάφερε με αρκετά καλή βαθμολογία, κερδίζοντας άλλη μια ευκαιρία για το παιχνίδι και το σπίτι, ενώ ο Σταύρος και Δημήτρης έμειναν κάτω.

Ο λόγος για τον Σταύρο! Σύμφωνα με τους κριτές και τον καλεσμένο το πιάτο του είχε πολλές αστοχίες.