Survivor All Star highlights 8/3: Σπαραγμός για τον Ηλία Μπόγδανο! Στα όρια της η Ελευθερία Ελευθερίου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 8/3: Σπαραγμός για τον Ηλία Μπόγδανο! Στα όρια της η Ελευθερία Ελευθερίου

Γεμάτος εντάσεις και κλάματα ήταν το χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor All Star με το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Μπλε μίλησαν με φίλους και συντρόφους, ενώ οι Διάσημοι έχουν πάρει "φωτιά".

Αναλυτικά τα 8/3 highlights του Survivor All Star

«Δεν έχω ιδέα ότι είσαι εκεί! Είναι ανεπίτρεπτο!» - Η στιγμή που η παραγωγή ''τσακώνει'' την Ελευθερίου να κρυφακούει

Όπως είδαμε, τη στιγμή που έδινε προσωπική συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας ή αλλιώς το ''Q'' του, η Ελευθερία φάνηκε στο πλάνο, να κατασκοπεύει όσα λέγονται.

Χαρακτηριστικό είναι όχι μόνο το άδειασμα του Σπύρου στην κύπρια τραγουδίστρια, αλλά και όσα της είπε η ρεπόρτερ της παραγωγής, η οποία έμεινε άναυδη, καθώς όπως της είπε δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται στο σημείο (δείτε εδώ το δηλητήριο της Ελευθερίου στο Μαρτίκα).

Ε.Ε.: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Σ.Μ.: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ε.Ε.: Από το πρωί.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ε.Ε.: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει δει!

Ε.Ε.: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Σ.Μ.: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ε.Ε.: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ε.Ε.: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;

Ε.Ε.: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει ακούσει! Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα

«Θα μου στοιχίσει στην καριέρα μου...» - Έντρομη η Ελευθερίου μετά τις αποκαλύψεις του Μαρτίκα

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει η Ελευθερία Ελευθερίου καθώς ασχολείται μαζί της η κόκκινη ομάδα, στην οποία ανήκει, η μπλε και φυσικά το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών στην Ελλάδα.

Η ίδια έχει εκθέσει τόσο τα προσωπικά της, όσο και πολλά κομμάτια του χαρακτήρα της μέσα από το ριάλιτι, που παίζει, ενώ την Τετάρτη 8/3 συγκεκριμένα πιάστηκε να κρυφακούει μέσα στη ζούγκλα.

Νωρίτερα όμως είδαμε την ίδια λίγο πριν κοιμηθεί στην καλύβα - για άλλη μια φορά να ξεσπάει σε κλάματα - σχετικά με τις συμπεριφορές του Μαρτίκα στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως φοβάται μην της κάνει κακό στην καριέρα της.

«Κρύφτηκε στα 2 μέτρα...» - Ξέσπασαν σε γέλια οι μπλε με την αποκάλυψη του Μαρτίκα για την Ελευθερίου

Όπως ήταν επόμενο, ο φαρμακοποιός δεν κράτησε το συμβάν για τον εαυτό του, αλλά αποκάλυψε όσα είδε στη μπλε και στην κόκκινη ομάδα, λίγο πριν αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση των μπλε, όταν έμαθαν όσα συμβαίνουν στην αντίπαλη ομάδα, με πολλούς μαχητές να ξεσπούν σε γέλια, την ώρα που η Ελευθερία Ελευθερίου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της.

«Είμαι πολύ ευαίσθητος με αυτό...» - Έκλαιγε απαρηγόρητος ο Μπόγδανος με την ανακοίνωση του Λιανού

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού μαζί με αυτό της επικοινωνίας, με τη μπλε ομάδα να θέλει διακαώς τη νίκη μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω στο κομμάτι αυτού του επάθλου.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θύμισε στους μαχητές, πως σε περίπτωση που νικήσουν ότε θα λάβουν μηνύματα από τους/ τις συντρόφους τους στην Ελλάδα, με τον Ηλία Μπόγδανο να ''λυγίζει'' στη σκέψη της Αλεξάνδρας, για την οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Θα δούνε χαρούμενοι το έπαθλο επικοινωνίας - Οι νικητές

Εμείς από το youweekly.gr τα έχουμε πει και φυσικά πέσαμε και πάλι μέσα, αφού με τελικό σκορ 10/7 η ομάδα των μπλε μετά από πολύ καιρό πήραν το συγκεκριμένο έπαθλο με τη χαρά τους να είναι τεράστια.

«Μην ξεχνάς...» - Σε άβολη θέση ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το ''καρφί'' του Fipster

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες με τους μπλε να παίρνουν τη νίκη, που τόσο πολύ είχαν ανάγκη μιας έχουν μείνει αρκετά πίσω στο συγκεκριμένο έπαθλο.

Έτσι λοιπόν οι μαχητές οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μάλιστα είδαν φωτογραφίες και διάβασαν μηνύματα φίλων και συντρόφων. Μεγάλη αίσθηση έκανε το μήνυμα, που έλαβε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τον πολύ αγαπημένο του φίλο Fipster, ο οποίος φρόντισε έστω και από την απόσταση, που τους χωρίζει να του κάνει ένα παράπονο για τις παρέες του (δείτε εδώ το βίντεο με Βασάλο και Fipster, που κάνει το γύρο του διαδικτύου).