Survivor All Star trailer 9/3: Η δημόσια καταγγελία του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην κάμερα - Η ανακοίνωση του Λιανού

Η αποχώρηση που θα φέρει μεγάλες ανατροπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 9/3: Η δημόσια καταγγελία του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην κάμερα - Η ανακοίνωση του Λιανού

Πέμπτη 9/3 σήμερα και το Survivor All Star επιστέφει με νέο επεισόδιο στο οποίο για ακόμη ένα βράδυ θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση. Χθες 8/3 οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με φίλους και συντρόφους, ωστόσο, απόψε έχουν έπαθλο φαγητού.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μπλε έχουν τις δικές τους εντάσεις. Η Ελευθερίου έχει φτάσει στα όρια της λόγω του Μαρτίκα, ενώ από την άλλη ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεν περνάει καθόλου ωραία ψυχολογικά στην παραλία του.

Όπως είδαμε λοιπόν στο trailer, ο Παναγιώτης θα καταγγείλει πως κάποια άτομα της ομάδας του δεν του συμπεριφέρεται καθόλου καλά με αποτέλεσμα να έχει πιεστεί πάρα πολύ. Στην προσωπική του συνέντευξη μάλιστα θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Για την ιστορία να γνωρίζετε πως ο Παναγιώτης έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με τον Ηλία Γκότση τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του.

Από την άλλη απόψε 9/3 έχουμε και το συμβούλιο του νησιού από το οποίο θα αποχωρήσει και ένας παίκτης. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εδώ και μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ από τις 7/3 και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος δήλωσε πως δεν περίμενε να βγει υποψήφιος αφού την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν τέταρτος στα στατιστικά.

Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατούς παίκτες (άλλοι τηλεοπτικά, άλλοι αγωνιστικά). Οι τηλεθεατές, βέβαια, μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει πως δεν ψηφίζουν μόνο με βάση την δημοφιλίας, αλλά κρίνουν και από την συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων. Εμείς ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε ποιος αποχωρεί - δείτε εδώ.

Δείτε το trailer του Survivor All Star