Survivor All Star: Την "πετάει" σαν στημένη λεμονόκουπα! Άδοξο τέλος στη σχέση Ελευθερίας - Πρίαμου

Το σχέδιο του για να την "εξοντώσει"!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Την

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star τις τελευταίες ημέρες λόγω της Ελευθερίας Ελευθερίας και της όλης κατάστασης που έχει δημιουργήσει που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας. Η τραγουδίστρια τον πλησίασε και τους αποκάλυψε πως του είπε ψέματα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι.

Η χαριστική βολή ωστόσο ήταν, όταν του ξεμπρόστιασε στον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας του πως της είπε όλα τα προσωπικά που του είχε εμπιστευθεί σχετικά με την σύντροφό του.

Όλα αυτά λοιπόν, έβαλαν στο στόχαστρο την Ελευθερία Ελευθερία και δέχτηκε με σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο αλλά και γενικά όλους τους συμπαίκτες της. Για αυτό μάλιστα προχώρησε σε μηνύσεις!

Έχοντας φτάσει στα όρια της, ωστόσο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν εκείνος που την πίεσε να αποκαλύψει την αλήθεια στον Στάθη Σχίζα και να δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση (δείτε ποια ήταν η αντίδραση του ίδιου στο συμβούλιο).

Η επόμενη ημέρα μετά το τέλος της σχέσης Μάριου - Ελευθερίας στο Survivor All Star

Όπως λοιπόν, είπαν στο Πρωινό μας, όλη η Κόκκινη ομάδα πιστεύει την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς μην ξεχνάμε πως ο Μάριος έχει πει ήδη μια φορά ψέματα στην ομάδα του τότε με την Καρολίνα Καλύβα και τις συναντήσεις τους στο δάσος.

Ο ίδιος τώρα λοιπόν, έχοντας χωρίσει οριστικά την Ελευθερία, προσπαθεί με "νύχια και με δόντια" να αποδείξει πως η Ελευθερία είναι ψεύτρα!

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες ανάμεσα τους

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 9/3 από το Survivor All Star και στην πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό μας σχετικά με το παιχνίδι, έκανε αποκαλύψεις για Ελευθερία και Πρίαμο.

«Ήταν μια άκρως τοξική κατάσταση. Οι παίκτες είναι πιράνχας», ανέφερε αρχικά για την εμπειρία της μέσα στο Survivor All Star η οποία κράτησε μόνο 3 εβδομάδες.

«Η Ελευθερία ήρθε σε εμένα γιατί είχε προβλήματα με τον Μάριο. Ο Μάριος μου είπε ότι παίζει επαγγελματικά πόκερ και αυτό κάνει και μέσα στο survivor. Η Ελευθερία ήταν μαζί με την Αλεξάνδρα δυο ημέρες πριν μπει στο παιχνίδι. Στον Στάθη είχε ψέματα γιατί εκείνος διψούσε για ένα νέο της Αλεξάνδρας. Ο Μάριος την χρησιμοποίησε και την έβαλε να πάρει πίσω αυτό που του είχε πει», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Η Ελευθερία για τον Μάριο είναι πιόνι. Δεν τα έχει ξαναβρεί με τον Μάριο και δεν πιστεύω πως είναι ερωτευμένος μαζί της», συνέχισε.

«Ο Μαρτίκας είπε τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία και ήμουν μπροστά σε αυτό. Τους κράζει όλους και τους κάνει παρέα γιατί πρέπει να πέφτει το μεροκάματο κάθε εβδομάδα. Ο Στάθης κατάλαβε ότι η Ελευθερία λέει την αλήθεια και έγινε έξαλλος», συμπλήρωσε για το γεγονός πως η Ελευθερία τα αποκάλυψε όλα στον Σχίζα.