Άρης Σοϊλέδης: «Τι άλλο θα ακούσω!Θέε μου» - Τα "καρφιά" του για την Ανδριώτου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Τι άλλο θα ακούσω!Θέε μου» - Τα

Εδώ ακι λίγες μόνο εβδομάδες, ο Σπύρος Μαρτίκας και με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης, εξαιτίας των όσων γίνονται μέσα στο Survivor all star. Μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο οποίος θα πάει δικαστικώς (δείτε εδώ τον λόγο) οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον , στην τελευταία κίνηση της τραγουδίστριας, να κάνει μέχρι και την παραγωγή του ΣΚΑΙ, έξω φρενών (δείτε εδώ το σπτιγμιότυπο).

Βέβαια, οι τελευταίες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρηση της από το Survivor all star στο πρωινό μας, που δε δίστασε να δικάσει τόσο τον φαρμακοποιό, όσο και την φίλη της (δείτε εδώ το απόσπασμα) ήταν μια δυνατή γροθιά για αυτή που στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Στην συνέχεια, μετά από όλα αυτά, ο Άρης Σοϊλέδης, που εμφανίζεται μόνο σε τόσο τραβηγμένα περιστατικά στο Survivor all star έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, που δεν δίστασε να τους "πετσοκόψει" όλους.

Η ανάρτηση του Σοϊλέδη για την Ανδριώτου και όχι μόνο

«Τι άλλο θα ακούσω, Θεέ μου! Πραγματικά βοήθησε με με τους εμετικούς «ανθρώπους». Ότι έκανα εγώ κακό στην Βρισηίδα; Ρε, δεν πάμε καλά! Που στις προσωπικές της συνεντεύξεις δεν σταμάτησε να με κακολογεί και να σχηματίζει εικόνα στον κόσμο έξω που δεν ισχύει» τόνισε, αρχικά, ο ποδοσφαιριστής φιναλίστ του Survivor 2022.

Η ανάρτηση του Σοιλέδη για την Ανδριώτου

«Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα από όσο μου φέρθηκε εσύ. Ξεχνάς πολύ γρήγορα Βρισηίδα, δυστυχώς» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Σοιλέδη για την Ανδριώτου

Τα αιχμηρά σχόλια του Άρη Σοϊλέδη για το Survivor all star

Να υπενθυμίσουμε ότι και επίσημα εκτός Survivor all star είδαμε, πως είναι ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς μπήκε σε άλλο παιχνίδι, όχι μόνος αλλά μαζί με τη σύντροφό του, τη Μαρία Αντώνα φέρνοντας λοιπόν τα πάνω κάτω στο J2US από το πρώτο κιόλας live (δείτε εδώ με ποια είναι ζευγάρι ο Άρης και με ποιον η Αντωνά).

Να τονίσουμε εδώ, πως ο ποδοσφαιριστής ήταν στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο με τον ίδιο να φτάνει ένα βήμα από το να σηκώσει την κούπα, αφού τον είδαμε στον τελικό, που γυρίστηκε στο Γαλάτσι.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε ο Σοϊλέδης στην κάμερα του Super Κατερίνα την Τετάρτη 22/2 σχολίασε τη συμμετοχή του στο μουσικό show, αλλά δίστασε να κάνει και τα αιχμηρά του σχόλια σχετικά με το Survivor all star και την παραγωγή, που δεν το έκανε καν πρόταση για το παιχνίδι, όπως είπε.

«Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης για την πρώτη του εμφάνιση στο φιλανθρωπικό show του Alpha. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό.

Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου.

Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας, επειδή την αγαπώ. Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό. Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.