Survivor All Star highlights 12/3: Ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση ο... - Δύσκολες στιγμές στον στίβο μάχης

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 12/3: Ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση ο... - Δύσκολες στιγμές στον στίβο μάχης

Πολλές εντάσεις είχαμε στο χθεσινό 12/3 επεισόδιο του Survivor All Star, λόγω του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, την οποία και κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι επιτέλους έφαγαν. Εμείς λοιπόν, έχουμε όλα τα highlights!

Τα 12/3 highlights του Survivor All Star

«Δε θέλω να μιλήσει κανένας...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Καραγκούνιας

Λίγο λοιπόν, πριν πάρουν θέσεις οι παίκτες για να κοιμηθούν στο γνωστό σανίδι, είδαμε να δημιουργείται μια παρεξήγηση σχετικά με το που θα κοιμόταν ο καθένας για να μη βραχούν από τα καιρικά φαινόμενα στο νησί.

Ο Τάκης Καραγκούνιας άρχισε να φωνάζει με τον Νικόλα Αγόρου να τα παίρνει και να γίνεται έξαλλος, αποφασίζοντας εν τέλει να αλλάξει θέση στην καλύβα ακόμα και αν βρεχόταν.

«Είπα στον Νικόλα, «Νικόλα μην έρθεις πιο κάτω γιατί είναι ο Γκότσης». Αυτό είπα και εσύ πετάχτηκες και μου λες, «μην φωνάζεις άλλο». Ούτε φώναξα ούτε τίποτα. Απλά όταν θα με θίγεις, θα μιλήσω έντονα» τόνισε, αρχικά ο μισθοφόρος των Μαχητών απευθυνόμενος στην Εύη Σαλταφερίδου. «Όταν θα με θίξεις, θα μιλήσω έντονα Εύη μου! Τι να κάνω; Δυστυχώς. Με έθιξες, Εύη μου», είπε αρχικά ο Τάκης.

«Δεν σε έθιξα, όμως, Τάκη μου. Σου είπα μην φωνάζεις. Δεν σου είπα τίποτα άλλο» πρόδωσε η Εύη Σαλταφερίδυ για να σπεύσει με φωνή ο Νικόλας Αγόρου και να πει «ξεκολλάτε λίγο τώρα όμως! Ξεκολλάτε! Τάκη μου κι εσύ! Σε παρακαλώ πάρα πολύ φίλε», συνέχισε ο Αγόρου.

«Δηλαδή πρέπει να κάνω 50 χρονών άνθρωπος ότι γουστάρετε τώρα;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας για να συμπληρώσει «σε έθιξα; Τι σου είπα ρε μάγκα; Τι σου είπα αγόρι μου; Θέλω να μου πεις τι σου είπα», κατέληξε ο Καραγκούνιας.

Δείτε επίσης: «Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να...» - Η Παναγιώταρου "σπάει" την σιωπή της για την σχέση της με τον Σχίζα

«Έβγαλε κακία, πονηρία...» - Τα νέα πυρά του Πρίαμου στην Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη του σχεδίου τους

Η απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου να ''καρφώσει'' το Μάριο Πρίαμο δημόσια λέγοντας πως εκείνος την παρότρυνε να ρίξει την ψυχολογία του Σχίζα, έφερε τα πάνω κάτω βάζοντας και άλλους υπεύθυνους στην οικειοθελή αποχώρησή του Στάθη.

Η συνέχεια μετά τη βόμβα της Ελευθερίου δόθηκε την Κυριακή 12/3 με τον Πρίαμο να την αδειάζει την προσωπική του συνέντευξη, τονίζοντας πως δε θα πέσει στο επίπεδο της τραγουδίστριας, η οποία κατά τη γνώμη του κινείται με κακία και πονηριά.

«Ποιους θες να διώξουμε, λέγε...» - ''Μαγειρεύει'' νέα υποψηφιότητα ο Καραγκούνιας;

Στη συνέχεια των τσακωμών στην Μπλε ομάδα, είδαμε τους παίκτες να ηρεμούν και μάλιστα να τρώνε από την ψαριά του Τάκη Καραγκούνια. Αφού λοιπόν οι μαχητές γέμισαν για μια ακόμη φορά το στομάχι τους, στη συνέχεια ο καθένας πέρασε διαφορετικά το χρόνο του.

Με χιούμορ λοιπόν ακούσαμε να συζητάει στη φωτιά ο Τάκης με τον Πιλίδη λέγοντας, πως αν ήταν λιγότεροι στην ομάδα, θα έτρωγαν περισσότερο...σκεπτόμενοι στα πλαίσια της πλάκας να αρχίζουν να βγάζουν συμπαίκτες τους στον τάκο.

Έτρεχαν από όλους τους πάγκους για βοήθεια - Κατέρρευσε η Νικολέτα Μαυρίδη

Μετά τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε αγωνίστηκαν με τον ίδιο ζήλο με σκοπό να πάρουν τη νίκη και συγκεκριμένα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και το έπαθλο φαγητού, που θύμιζε Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν τα πρώτα run με τον καθένα να δίνει όλες του τις δυνάμεις σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης. Η κατάσταση όμως είδαμε να ξεφεύγει δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο αναλυτικά, η Νικόλ Μαυρίδη ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά λόγω ζέστης και έτσι έπεσε κάτω με τους παίκτες από τους πάγκους να τρέχουν έντρομοί να τη βοηθήσουν.

Πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία & το έπαθλο φαγητού

Όπως όμως ήταν φυσικό τα run - για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας - συνεχίστηκαν μαζί με το έπαθλο φαγητού, και εν τέλει με τελικό σκορ 10/9, όπως σας είχε ενημερώσει και το Youweekly. gr, τη νίκη είδαμε να παίρνουν οι διάσημοι.

Υπάρχει σχέδιο από πίσω; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να πηγαίνουν λοιπόν οι μαχητές και να μπαίνουν ένας ένας στην κάλπη βγάζοντας έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως σας τα είχαμε πει πολύ σωστά, για μια ακόμη φορά είδαμε να βγαίνει στον τάκο ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Ασημακόπουλος - Βγήκε για πολλοστή φορά στον τάκο

Ο παίκτης με το που άκουσε το όνομα του έχασε την ψυχραιμία, καθώς έχει μπει στη θέση αυτή πάνω από 5 φορές, μη μπορώντας να καταλάβει τι είναι αυτό εν τέλει, που τον κάνει μη αρεστό στην ομάδα των μαχητών.

Η απογοήτευση του Ασημακόπουλου μάλιστα κορυφώθηκε, όταν πια σηκώθηκε όρθιος και ανακοίνωσε, πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο ίδιος πήρε τη δάδα του και βγήκε έξω με την ομάδα του να φωνάζει, πως δε χρειάζεται να φτάσει εκεί.

Μετά λοιπόν, από μία μικρή διακοπή ο Ασημακόπουλος επέστρεψε πίσω και με κόκκινα τα μάτια του τόνισε, πως έχει πιεστεί, θέλει χρόνο....αλλά σε κάθε περίπτωση το σκέφτηκε ξανά και δεν αποχωρεί (δείτε εδώ την ατάκα του, που είχε κάνει έξαλλους τους χρήστες του twitter).