Survivor All Star highlights 16/3: Ο σπαραγμός του Αγόρου και το "αντίο" του Βασάλου! Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες η...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 16/3: Ο σπαραγμός του Αγόρου και το

Από όλα είχε το χθεσινό 16/3 επεισόδιο του Survivor All Star. Εντάσεις, επικές στιγμές, έναν δυνατό αγώνα επάθλου, αλλά και ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού που ένας παίκτης αποχώρησε.

Αναλυτικά τα 16/3 highlights του Survivor All Star

«Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά» - Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νικόλας Αγόρου μπροστά στις κάμερες

Oι Μαχητές με το που βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα έβαλαν τα κλάματα, καθώς άρχισαν να συζητούν για τα μηνύματα που έλαβαν από τους γονείς και τους συγγενείς τους κατά το έπαθλο επικοινωνίας που έλαβαν.

Τα κλάματα έβαλε, όμως, και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του και παρόλο που μίλησε για έναν άγγελο, δεν είχε εξηγήσει τι συνέβη μέχρι αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ ποιος έχει χάσει τον αδερφό του).

«Όταν είπες αυτό για τους αγγέλους "έσπασα"», του είπαν ο Ηλίας Γκότσης και Μπόγδανος.

Και εκείνος ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας στην κάμερα: «Χαίρομαι που είχα τέτοιο πατέρα. Δεν θέλω να με βλέπουν οι δικοί μου να κλαίω και να νομίζουν ότι "λυγίζω". Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά. Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο», ήταν κάποια από τα λόγια του.

«Ήταν σαν θάλαμος αερίων» - Την αμόλησε ο Σπύρος Μαρτίκας! Έτρεχαν όλοι να φύγουν από δίπλα του

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε μόνος του τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου, όπου εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως αερίστηκε και όλοι άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν από δίπλα του αφού η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη. «Σκοτώνει η καρύδα» ανέφερε ο φαρμακοποιός, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα εξήγησε πως «ήταν σαν θάλαμος αερίων», ενώ τόνισε πως πράγματι φταίει η καρύδα για αυτή την κατάσταση, η οποία μάλλον "πειράζει" τον συγκεκριμένο παίκτη και έτσι «αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί».

«Μη μιλάς από πάνω μου και φτύνεις» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μελίνα & Τάκη

Μπορεί πριν από λίγο να έκλαιγε, αλλά λίγο αργότερα η Μελίνα Μεταξά αναμείχθηκε σε έναν έντονο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς εκείνος ήθελε να συζητήσουν όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο, όπου ο ίδιος εκτέθηκε γιατί φάνηκε πως προσπαθούσε να πείσει τους υπόλοιπους να ψηφίσουν εκείνη, κάτι που ο ίδιος θεωρεί πως είναι ψέμα και είναι άλλο ένα κόλπο της Μελίνας.

Η συζήτηση, όμως, εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά από ότι θα περίμεναν, με εκείνη να του φωνάζει: «Μη μιλάς από πάνω μου και φτύνεις», ενώ ο μισθοφόρος χρησιμοποιούσε συνέχεια την έκφραση "κοριτσάκι μου" που την εκνεύριζε αφάνταστα.

Ο Τάκης Καρταγκούνιας συγκεκριμένα τόνισε: «Προσπαθούσα να της πω τη έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;»

«Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις», της είπε κατάμουτρα και συνέχισε: «Κοριτσάκι μου, είσαι ύπουλη».

«Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια», του απάντησε η Μελίνα και σημείωσε: «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr λοιπόν, για άλλη μία φορά, οι Μπλε είναι εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν τους δέκα πόντους πρώτοι, αφήνοντας τους αντιπάλους τους αρκετά πίσω, καθώς δυσκολεύτηκαν να το βρουν με τον στόχο. Τον τελικό πόντο, μάλιστα, τον έφερε ο Νικόλας Αγόρου απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη.

«Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;» - Ο Μαρτίκας προκάλεσε σε μονομαχία τον Καραγκούνια

Παρά την χαρά τους, όμως, ένας από τους Μαχητές θέλησε να εξαπολύσει πυρ κατά του Σπύρου Μαρτίκα, λέγοντας πως δεν διαλέγει σωστούς παίκτες, ενώ γι' αυτό κατηγορούσε τόσο καιρό τους ίδιους.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια. Ο φαρμακοποιός, ωστόσο, δεν τον άφησε έτσι και τον προκάλεσε σε έναν αγώνα, ο οποίος δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα αλλά θα ήταν σαν απόδειξη των ικανοτήτων τους, ώστε αυτός που θα κέρδιζε να έκλεινε το στόμα του άλλου, ουσιαστικά.

Μπήκαν, λοιπόν, στον στίβο και ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είχε φτάσει στον τελικό στόχο νωρίτερα, δεν είχε κουμπώσει καλά τα κομμάτια του παζλ και έτσι οι βολές του ήταν άκυρες. Δεν το κατάλαβε όσο κι αν του φώναζε ο Γιώργος Λιανός, με αποτέλεσμα ο Μαρτίκας να κερδίσει και εκείνος να γίνει έξαλλος και να φωνάζει στην παραγωγή: «Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;».

«Είσαι ύπουλη και πολύ ψεύτρα» - Στο στόχαστρο των Μαχητών η Μελίνα Μεταξά! Όλη η ομάδα εναντίον της

Όπως προαναφέραμε η Μελίνα μπλέχτηκε σε έναν άγριο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κουβέντα με όλους μετά τον στίβο μάχης, καθώς πολλοί είχαν παράπονα κατά της πρώτης.

Όταν, λοιπόν, έγινε αυτό, ο μισθοφόρος άρχισε να της φωνάζει και να της προσάπτει χαρακτηρισμούς όπως "ύπουλη" και "πολύ ψεύτρα", με αποτέλεσμα κάποιοι να θυμώσουν μαζί του γι' αυτό, «Να μιλάς με επιχειρήματα, όχι με χαρακτηρισμούς» του είπαν, αλλά οι περισσότεροι κατά κύριο λόγο έμειναν στο γεγονός πως η Μεταξά όντως θεωρούν ότι δεν είναι σωστή και πως εκείνη ανακατεύει την ομάδα και μεταφέρει πράγματα μέχρι και στους αντιπάλους,

Ο Βασάλος, μάλιστα, υποστήριξε τον φίλο του, λέγοντας πως εκείνη «είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Θυματοποιείται». Στο τέλος, η ίδια ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν φαίνεται να τους έπεισε πολύ. Απλώς εξήγησε πως έτσι απομακρύνεται από όλους και δεν θα έχει να ακούει πολλά πολλά από εκείνους.

«Πήγα στον συμβολαιογράφο, έχω φτιάξει τη διαθήκη μου» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από τους παίκτες ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, καθώς έχει πολύ χιούμορ και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, αφού έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει και τον εαυτό του ως παλτό, επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα του (δείτε εδώ τι κάνει η Βαλαβάνη όσο εκείνος πεινάει).

Ο ίδιος ήταν ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, λοιπόν, και οι φίλοι του τον "πείραζαν" λέγοντας πως εκείνος εκείνος θα αποχωρήσει σίγουρα, ενώ ούτε εκείνος το πιστεύει πραγματικά, με αποτέλεσμα να συνεχίζει την πλάκα και να λέει πως έχει κάνει την διαθήκη του και θα τους αφήσει τα ρούχα και τα "τυχερά του βρακιά".

«Πήγα στον συμβολαιογράφο, έχω φτιάξει τη διαθήκη μου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε γελώντας: «Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει τα τυχερά μου βρακιά;»

"Πάγωσαν" όλοι με τον παίκτη που αποχώρησε

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να συζητήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχουν, αλλά κυρίως για να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κανένας από τους υποψήφιους δεν έδειχνε να θέλει να γυρίσει πίσω, αλλά ένας θα πρέπει να το κάνει. Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν οι υποψήφιοι.

Γυναίκα είναι αυτή που αποχώρησε, λοιπόν, και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr, πρόκειται για την Τζο Μαριδάκη, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές.